![]() |
|
Witam wszytskich-:) - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223) +--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Witam wszytskich-:) (/showthread.php?tid=2352) Strony:
1
2
|
Witam wszytskich-:) - Roberto.Hongo - 23.12.2020 Lauderdur Witam wszytstkich Nazywam się Roberto.Hongo w realnym świecie jestem kucharzem,i pracuje w małej Indyjskiej restauracji. moje zainteresowania s wilorakie;KKuchnia,Geografia,Historia równiez geneaologia, Prowadze tez Drużynę Harcerska RE: Witam wszytskich-:) - Gagik Bagratyda - 23.12.2020 Laudetur Iesus Christus! Witamy serdecznie. Czy działa Pan w mikroświecie także poza Rotrią? Jakie są Pańskie plany - kariera duchowna albo świecka, czy też przybył Pan w charakterze pielgrzyma? Jeśli potrzebuje Pan pomocy czy wyjaśnienia jakiejś kwestii, proszę pytać. RE: Witam wszytskich-:) - Mikołaj Dreder - 23.12.2020 Witam, również służę pomocą w razie problemów, więc jak coś to zapraszam na PW. Interesuje Cię kariera świecka czy duchowna?
RE: Witam wszytskich-:) - Roberto.Hongo - 23.12.2020 (23.12.2020, 17:40:43)Gagik Bagratyda napisał(a): Laudetur Iesus Christus! Raczej jako chciałbym zostać jako Obywatel Rotrii Kariera raczej Duchowna RE: Witam wszytskich-:) - Stanisław Wieniawa - 23.12.2020 Witam serdecznie i bardzo się cieszę. Skąd Brat dowiedział się o Rotrii? RE: Witam wszytskich-:) - Roberto.Hongo - 23.12.2020 (23.12.2020, 17:44:52)Janusz Zabieraj napisał(a): Witam serdecznie i bardzo się cieszę. Skąd Brat dowiedział się o Rotrii? Przeglądałem rózne strony internetowe Wirtualnych Państwi zainteresowała mnie własnie Rotria-
RE: Witam wszytskich-:) - Mikołaj Dreder - 23.12.2020 (23.12.2020, 17:43:35)Roberto.Hongo napisał(a):(23.12.2020, 17:40:43)Gagik Bagratyda napisał(a): Laudetur Iesus Christus! Tak uprzedzając ewentualne pytania, w Państwie Kościelnym nie posiadamy instytucji obywatelstwa, więc żadnych wniosków, itd., nie musi Brat składać. Po prostu wystarczy się logować na nasze forum. Zaś w kwestii kariery duchownej należy podjąć formację w Apostolskim Seminarium Duchownym - można też zapisać się na nowicjat do Towarzystwa Jezusowego, niemniej obecnie, aby zostać prezbiterem trzeba ukończyć Seminarium. RE: Witam wszytskich-:) - Stanisław Wieniawa - 23.12.2020 (23.12.2020, 17:46:12)Roberto.Hongo napisał(a):(23.12.2020, 17:44:52)Janusz Zabieraj napisał(a): Witam serdecznie i bardzo się cieszę. Skąd Brat dowiedział się o Rotrii? Nie dziwię się, bo jest najlepsza.
RE: Witam wszytskich-:) - Ametyst I Dziecię - 23.12.2020 Witojcie, bardzo lubię hinduskie restauracje. Jedna z moich ulubionych kuchni. RE: Witam wszytskich-:) - Stanisław Wieniawa - 23.12.2020 Ja lubię Masalę w Katowicach. Na ostro jadam hinduskie przysmaki. Wszystko lubię w życiu robić na ostro. Moja realna dziewczyna potwierdzi. ![]() PS Rekord ostrości spożywczy to zjedzenie tortilli z sosem MadDog. Na dwa razy. Późniejszego bólu brzucha długo nie zapomnę. Głowę miałem mokrą od potu jakbym z wody wyszedł. Zatoki oczyszczone dogłębnie. |