![]() |
|
Ogłoszenie z wychodźctwa - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: INSTYTUCJE STOLICY ŚWIĘTEJ (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=217) +--- Dział: Pałac Apostolski (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=104) +---- Dział: Archiwa Apostolskie (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=495) +----- Dział: Zespół Archiwalny "Miejsca" (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=497) +------ Dział: Zagranica (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=99) +------ Wątek: Ogłoszenie z wychodźctwa (/showthread.php?tid=265) |
Ogłoszenie z wychodźctwa - Nikolaos Mikisigos - 10.03.2016 Szanowni Państwo! Dziś w godzinach podwieczornych dowiedziałem się o wielkiej aferze multikont w Surmenii. Próbowałem ogłosić to i Orjon Surma zgodził się. Ponadto przedstawili niepełne i sugerujące o mojej złej stronie wiadomości, ale chcę zapewnić ich, że mam nie wszystkie screeny, ale mam dowody na braci Domestosigos i chcę również powiedzieć za pośrednictwem Rotrii, gdyż nie posiadam ani własnej prasy, ani mediów, iż nie byłem i nie będę powiązany ze Skitjosem i każdym bandytą destabilizującym Demokrację Surmeńską. Cała akcja, którą zaczęto przeciw mnie rozpoczęła się od czasu, gdy nie pozwoliłem na traktat o podwójnym obywatelstwie z Sarmacją. Chciałem obronić surmeńskiej niepodległości. Niestety, zbanowano moje konto i zrobione ze mnie ente multi skitjosowe. Wracając do sprawy, potem ten artykuł Radzieckiego w Kurierze Dreamlandzkim, który jednoznacznie oczernił mnie. Orjon Surma i bracia Domestosigos są ze sobą powiązani. Są również niejako powiązani z Sarmacją i kontrolują Surmenię. Niestety, żałuję, że nie zrobiłem porządku z multikontami, że nie wiedziałem takiej wiedzy o tym, ale również to, że zaufałem zwykłym oportunistom, którzy mają charakter zdrajców. Wraz z Tesmotetą Limani uszliśmy w ostatniej chwili z Demokracji Surmeńskiej moim śmigłowcem i wylądowaliśmy na chwilę w Rotrii. Zostawiłem w Ojczyźnie wszystko, wyjechałem w tym co miałem na sobie i uniknąłem aresztowania. Jeszcze dziś opuszczamy przestrzeń terytorialną Orientyki i udajemy się do bezpiecznego państwa, gdzie będę przebywał jakiś czas. Na razie nie zdradzam, jakie to państwo. Chcę powiedzieć jedno, że wiem, iż mój powrót do Demokracji jest niemożliwy w ogóle, bo układ mafijny przejął władzę, ale z czasem udowodnię, że mnie się próbuje wrabiać. Dziś zdałem sobie sprawę, że bezzwłocznie od dowiedzenia się o tejże informacji trzeba powiadomić Naród, ale każdy mój post ulegał kasacji, każdy zaznaczam, każdy! Byłem nawet gotów przekazać Domestosigosowi władzę. Szczerze mówiąc, w rozmowie z Dimą Limani nabrałem trochę podejrzeń już dawno, że jest "niewygodny" dla Domestosigosów, którzy za kuluarami mnie popierali, a potem zadawali cios. Nic, pozostaje mi się pogodzić, że padłem ofiarą zemsty, którą Surma ciągle wykonuje na członkach mej rodziny. Nie ja byłem sojusznikiem Skitjosa-Anastosigosa-Koljas, gdy obalali mego ojca, nie ja im wszystkim ufałem. Najgorszym mym błędem było to, że nie uchroniłem Surmenii przed multi Skitjosa. Za to przepraszam, ale nie pogodzę się z tym, że tak się oczernia mnie, tak kłamliwie i wiąże z przestępcami. Odp: Ogłoszenie z wychodźctwa - Orjon Surma - 10.03.2016 Jedno pytanie, które już zadałem w sferze prywatnej - tak więc, jeśli Skitjos wyznał, że Porozumienie Chrześcijańskie, Nowa Partia Demokratyczna i duchowni to on, to dlaczego IP szefa Porozumienia, Mihailosa Laskarisa, zbiega się z IP Dostojnego v-ojca, a to z kolei z IP DOSTOJNEGO? Przestańmy sobie mataczyć. NIC to nie da. (Uprzejmie przepraszam za kłótnię tutaj, ale nigdzie indziej nie uzyskuję odpowiedzi.) Odp: Ogłoszenie z wychodźctwa - Carlo Lorenzo de Medici y Zep - 10.03.2016 Mówi bowiem Pismo: "Prawda was wyzwoli" (J 8,32). Tak i my pragniemy, aby zapanowała jedna prawda i jedna sprawiedliwość, a są one skutkiem nie tylko ciężarów dowodu, które jasno wskazują na winę, lecz również i dialogu, rozmowy i zrozumienia. Nie powinniśmy zezwalać na wykazywanie czyichś brudów w naszych granicach, ale skoro nie ma dostępu na forum Ojczyzny, ażeby prawda zatryumfowała to proszę to tutaj sobie wyjaśnić. Ponadto prosimy wytłumaczyć się z informacji, że duchowni rotryjscy mają multikonta w Surmenii. Będziemy wdzięczni za każdą odpowiedź. Odp: Ogłoszenie z wychodźctwa - Orjon Surma - 10.03.2016 Chodzi o duchownych z tzw. Kościoła Surmenii. Nie chodzi o duchownych z Rotrii, przepraszam za niewyjaśnienie. Odp: Ogłoszenie z wychodźctwa - Carlo Lorenzo de Medici y Zep - 10.03.2016 Dziękujemy za uspokojenie naszego serca. Odp: Ogłoszenie z wychodźctwa - Nikolaos Mikisigos - 10.03.2016 Nic mi nie wiadomo o tym. Ja sam chciałem wyjaśnienia sprawy i oczyszczenia jej z multikont, ale niestety każdy mój akt torpedowano. Powiadam każdy. W końcu zrezygnowałem i postanowiłem oddać władzę na ręce Orjona Domestosigosa, wicearchonta. Nie zbadano dogłębnie sprawy. Sam byłem zaszokowany, gdy dowiedziałem się o obarczeniu mnie. Od pewnego czasu było wszystko podejrzane. Najgorsze, że za taką bestialską akcją stoją ludzie, którzy byli w mojej partii. Bracia Domestosigos, którzy byli kretami Surmy. Poza tym ja pierwszy podniosłem kwestię legalności Syntagmy Demokracji. Co ważne, jak można widzieć doszło do kryzysu politycznego w Surmenii, takiego, który powoduje wywrót do góry nogami. Miałem zamiar przeprowadzić wybory archonckie i parlamentarne i referendum, bo za równo referendum z 2011 wprowadzające monarchię było nielegalne wedle Syntagmy Demokracji z 2010, jak też na to wychodzi na to, że z 2015 likwidujące nią. Wychodzi więc na to, że zgodnie z prawem obowiązywać powinna w Surmenii Syntagma z czasów I Demokracji. Odp: Ogłoszenie z wychodźctwa - Paolo Carlo de Medici y Zep - 10.03.2016 Czyżby brunatni synowie Domestosa okazali się klonami? Miód na me uszy. Może Surmenia oczyści się z tego bagna. Nazwanie ich katofaszystami przez Prezerwatywę Tradycję Radzieckiego to obraza dla katofaszystów. Oni są głąbami po prostu. Odp: Ogłoszenie z wychodźctwa - Maria de Cordova - 10.03.2016 (10.03.2016, 01:55:42)Nikolaos Mikisigos link napisał(a): Szanowni Państwo! Wuju, proszę Ciebie oto, abyś zachował choć resztek godności i odpuścił, ale również stanął przed wymiarem sprawiedliwości. Niszczysz to wszystko na co moja matka pracowała, aby odbudować reputację swojej rodziny przez całe swe życie. Wiem, iż mój dziadek kochał Surmenię, ale również był zamieszany w różne intrygi, jednak Ty pobijasz wszystkich na łopatki. Jeżeli jesteś niewinny stań przed wymiarem sprawiedliwości i dowiedź swych czystości przed sądem. Niszczysz dobre imię nie tylko swoje, ale swoich zmarłych krewnych również. Odpuść i daj spokój! Odp: Ogłoszenie z wychodźctwa - Paolo Carlo de Medici y Zep - 10.03.2016 (10.03.2016, 13:13:49)Maria Dolores dEste e Cordova link napisał(a): [quote author=Nikolaos Mikisigos link=topic=295.msg1099#msg1099 date=1457567742] Wuju, proszę Ciebie oto, abyś zachował choć resztek godności i odpuścił, ale również stanął przed wymiarem sprawiedliwości. Niszczysz to wszystko na co moja matka pracowała, aby odbudować reputację swojej rodziny przez całe swe życie. Wiem, iż mój dziadek kochał Surmenię, ale również był zamieszany w różne intrygi, jednak Ty pobijasz wszystkich na łopatki. Jeżeli jesteś niewinny stań przed wymiarem sprawiedliwości i dowiedź swych czystości przed sądem. Niszczysz dobre imię nie tylko swoje, ale swoich zmarłych krewnych również. Odpuść i daj spokój! [/quote] Podoba się Waszej Książęcej Wysokości brunatna Surmenia pod rządami faszyzujących bliźniaków? Gnębiąca narody ją zamieszkujące? Odp: Ogłoszenie z wychodźctwa - Nikolaos Mikisigos - 10.03.2016 (10.03.2016, 13:13:49)Maria Dolores dEste e Cordova link napisał(a): [quote author=Nikolaos Mikisigos link=topic=295.msg1099#msg1099 date=1457567742] Wuju, proszę Ciebie oto, abyś zachował choć resztek godności i odpuścił, ale również stanął przed wymiarem sprawiedliwości. Niszczysz to wszystko na co moja matka pracowała, aby odbudować reputację swojej rodziny przez całe swe życie. Wiem, iż mój dziadek kochał Surmenię, ale również był zamieszany w różne intrygi, jednak Ty pobijasz wszystkich na łopatki. Jeżeli jesteś niewinny stań przed wymiarem sprawiedliwości i dowiedź swych czystości przed sądem. Niszczysz dobre imię nie tylko swoje, ale swoich zmarłych krewnych również. Odpuść i daj spokój! [/quote] Nie wiesz nic o tej sytuacji to nie zabieraj zdania. Ja byłem gwarancją stabilności, gdy inni tworzyli zaburzenia. Nawet, jak Tsipras dokonać próbowała zamachu stanu to przebaczyłem i wszystko wróciło do normy. Domestosigosowie to psychicznie chorzy fanatycy. |