![]() |
|
Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223) +--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? (/showthread.php?tid=2078) |
RE: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Taddeo Piccolomini - 08.04.2021 (08.04.2021, 16:06:25)Ametyst I Dziecię napisał(a): Nikt nie odpowie, zamkli się w tej kaplycy i nawet się dodzwonić nie można. Mam nadzieję, że przynajmniej jak im blikiem wyślę łapówkę to dojdzie i zagłosują jak trzeba. Legenda głosi, że jak do wentylacji wprowadzi się odpowiedniego koloru dym to zagłosują
RE: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Tymoteusz Piechota - 08.04.2021 A na moim zdjęciu widnieje natomiast Biskup Karol Wojtyła ( przyszły Papież Jan Paweł II). RE: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Enrique Sánchez Oviedo - 17.08.2021 Na moim zdjęciu widnieje Gilbert Newton Lewis. Nie jest on duchownym. Był profesorem związanym z chemią fizyczną. Znalazłem jego grafikę przeszukując internet w poszukiwaniu obrazów typu vintage, aby pasowały do klimatu Skarlandu. Jest to mój pierwszy i jedyny na razie awatar. RE: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Aurelio de Medici y Zep - 05.01.2022 Ostatnio zrobiłem się w Rotrii trochę konfliktowy, więc pora dostosować się wizualnie. Proszę mnie tylko nie oskarżać o układy z Austro-Węgrami
RE: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Miguel de Catalan - 05.01.2022 (05.01.2022, 15:14:05)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Ostatnio zrobiłem się w Rotrii trochę konfliktowy, więc pora dostosować się wizualnie. Proszę mnie tylko nie oskarżać o układy z Austro-Węgrami
RE: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Krzysztof Windsor - 05.01.2022 U mnie abp Georg Gänswein - Prefekt Domu Papieskiego
RE: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Ametyst I Dziecię - 05.01.2022 (05.01.2022, 15:14:05)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Ostatnio zrobiłem się w Rotrii trochę konfliktowy, więc pora dostosować się wizualnie. Proszę mnie tylko nie oskarżać o układy z Austro-Węgrami NA KOLANA!!! RE: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Pio Maria de Medici - 05.01.2022 (05.01.2022, 19:24:34)Krzysztof Windsor napisał(a): U mnie abp Georg Gänswein - Prefekt Domu Papieskiego To ja tradycyjnie kard. Ratzinger, Der Panzerkardinal. Tylko teraz w łagodniejszym, chmielnym, wydaniu. RE: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Ametyst I Dziecię - 06.01.2022 Pewnego razu miałem taką sytuację, że siedziałem w pokoju i oglądałem sobie film z jego urodzin - ten gdzie przyjechali Bawarczycy i przywieźli mu piwo. Tak mi się w czasie oglądania zachciało piwa, że aż musiałem pójść w piżamie do sklepu, bo akurat nie miałem żadnego. RE: Powiedz nam, kto jest na Twoim zdjęciu? - Krzysztof Windsor - 06.01.2022 (05.01.2022, 23:33:48)Pio Maria de Medici napisał(a):(05.01.2022, 19:24:34)Krzysztof Windsor napisał(a): U mnie abp Georg Gänswein - Prefekt Domu Papieskiego
|