Państwo Kościelne Rotria
Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Wersja do druku

+- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl)
+-- Dział: INSTYTUCJE STOLICY ŚWIĘTEJ (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=217)
+--- Dział: Pałac Apostolski (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=104)
+---- Dział: Bazylika św. Pawła na Welii (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=13)
+----- Dział: Główny gmach Bazyliki Świętego Pawła (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=400)
+----- Wątek: Uroczysta audiencja z mową patriarszą (/showthread.php?tid=3001)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Pio Maria de Medici - 11.02.2022

Tak, nie uciekamy od historii Lorenzo de Medici i innych klonów.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Stanisław Wieniawa - 11.02.2022

Uznawany był za wybitnego Patriarchę, a jego Eleonora matkowała Waszej poprzedniej postaci. Jednocześnie Lorenzo jako Cordoba był rotryjskim kardynałem i Patriarchą Klemensem III.

No i Berden = Habsburg.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Mikołaj Dreder - 11.02.2022

(11.02.2022, 15:37:28)Stanisław Wieniawa napisał(a): Uznawany był za wybitnego Patriarchę, a jego Eleonora matkowała Waszej poprzedniej postaci. Jednocześnie Lorenzo jako Cordoba był rotryjskim kardynałem i Patriarchą Klemensem III.

No i Berden = Habsburg.

Tych klonów było znacznie więcej. Kiedy miałem na komputerze spis wszystkich jego postaci i było tak chyba około 7-8 kont

Edit. Najbardziej zabawne było w tym wszystkim to, że Lorenzo jako Eleonora troszczył się o jedność Rotrii, a jednocześnie w tym samym czasie był jednym z twórców opozycyjnego do Rotrii kościoła Awinionu we Francji xD

Edit 2.: Jeszcze zabawniejsza była jego rzekomą przyjaźń z sułtanem Al Rajn, która niedługo później została zdemaskowana jako klononacja.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Jan Lubomirski - 11.02.2022

(11.02.2022, 14:56:26)Mikołaj I napisał(a): Proszę wybaczyć WKMość, ale obywatele RON nie są na tyle wiarygodni, aby odpowiadać w tych sprawach. Jedni chronili Potockich, chronić i będą Lisewiczów. A nie wiadomo, czy inne rody (nie zarejestrowane w Rotrii) to też nie są klony.

Widzę, że mamy sporo specjalistów. Może warto powołać Niezależną Międzymikronacyjną Komisję do badania przestępstw klonowania?

Po raz kolejny się kompromitujecie, pytam się chyba trzeci raz, więc może warto odpowiedzieć. Kto według was, oprócz mnie (sam ten zarzut ochrony kogokolwiek jest żałosny) chronił Potockich po ujawnieniu tego "kloningu"? Jedyne co teraz robicie, to mącicie i szukacie zwady tam gdzie jej nie ma.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Stanisław Wieniawa - 11.02.2022

No i dlaczego nigdy oficjalnie nie potępiono Lorenza za to? On dopiero cierpiał na mikronacyjne rozdwojenie osobowości. Nawet mnie podejrzewano, że jestem jego klonem xd.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Pio Maria de Medici - 11.02.2022

(11.02.2022, 16:01:49)Jan Lubomirski napisał(a):
(11.02.2022, 14:56:26)Mikołaj I napisał(a): Proszę wybaczyć WKMość, ale obywatele RON nie są na tyle wiarygodni, aby odpowiadać w tych sprawach. Jedni chronili Potockich, chronić i będą Lisewiczów. A nie wiadomo, czy inne rody (nie zarejestrowane w Rotrii) to też nie są klony.

Widzę, że mamy sporo specjalistów. Może warto powołać Niezależną Międzymikronacyjną Komisję do badania przestępstw klonowania?

Po raz kolejny się kompromitujecie, pytam się chyba trzeci raz, więc może warto odpowiedzieć. Kto według was, oprócz mnie (sam ten zarzut ochrony kogokolwiek jest żałosny) chronił Potockich po ujawnieniu tego "kloningu"? Jedyne co teraz robicie, to mącicie i szukacie zwady tam gdzie jej nie ma.

Szanowny to ma jakiś problem ewidentnie do nas i tylko do nas. Milczenie już oznacza zgodę. Każdy kto milczy w tej sprawie może być osobą, która w tym procederze uczestniczy.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Jan Lubomirski - 11.02.2022

Jak wypowiadają się trzy osoby po jednej stronie, w tym jedna już mniej aktywnie i nie na ten temat, a druga odeszła bardziej od tematu RON, to trudno czepiać się kogokolwiek innego, zwłaszcza jak oskarża bez dowodów, snuje jakieś teorie spiskowe i obraża całe państwa i to jeszcze jako przedstawiciel państwa o "cnotach" katolickich. Teraz nagle nie można było znaleźć ani jednej wiadomości, w której ktoś by bronił Potockich, więc od razu przedstawiany jest banał "milczenie oznacza zgodę". Nie, milczenie oznacza, że tak się po żołniersku wysłowię, wyjebanie na sprawę i brak chęci wprowadzania niepotrzebnie toksycznej atmosfery. Jest klonerem- zostanie skazany, przedstawi jakieś dowody na potwierdzenie swojej wersji- nie zostanie skazany.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Norbert de Catalan - 11.02.2022

(11.02.2022, 14:43:39)Maciej II napisał(a): Btw. Norbert, to pokazuje tylko z którego IP zarejestrowano konto, a nie adres z którego korzystał przy ostatnim logowaniu. xD
Jedno konto założył w Krakowie, inne w Poznaniu. Proste.

Tak więc do wszystkich małych, tęczowych misiów: żeby wyprowadzić większość służb w pole, wystarczy dzisiaj wyłącznie zmienić IP przy rejestracji. Tak to wygląda na wszystkich phpbb3 z wyjątkiem Sramacji.

Dlatego też czekam na ustalenia innych, może czas najwyższy przeprosić się z SMF tam takie dane były dostępne na bieżąco...

(11.02.2022, 14:56:26)Mikołaj I napisał(a): Widzę, że mamy sporo specjalistów. Może warto powołać Niezależną Międzymikronacyjną Komisję do badania przestępstw klonowania?

W tej chwili wydaje się to jedyną słuszną drogą dla wyjaśnienia całej sprawy.

(11.02.2022, 15:32:56)Stanisław Wieniawa napisał(a): Pamiętacie uwielbianego Lorenzo de Medici i jego damskiego klona Eleonorę II?

Świntuch lubił pończochy  Big Grin
No cóż dało się to zauważyć - dlatego Eleonora parę razy bana dostała podczas swego panowania...

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Ametyst I Dziecię - 11.02.2022

(11.02.2022, 16:54:21)Norbert de Catalan napisał(a): Świntuch lubił pończochy  Big Grin

Ja też lubię.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Norbert de Catalan - 11.02.2022

(11.02.2022, 17:54:58)Ametyst I Dziecię napisał(a):
(11.02.2022, 16:54:21)Norbert de Catalan napisał(a): Świntuch lubił pończochy  Big Grin

Ja też lubię.

Yyy okeej  Big Grin