![]() |
|
WNIOSKI - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223) +--- Dział: Uniwersytet Rotryjski (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=119) +---- Dział: Rektorat (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=120) +---- Wątek: WNIOSKI (/showthread.php?tid=3088) |
RE: WNIOSKI - Guliano Giuseppe Montini - 25.07.2017 Dyplomy były na starym forum (2013 rok). Bardzo wiele postów z tego okresu przepadło, a byłem wówczas rektorem Uniwersytetu Bialeńskiego. PS. O ile dobrze pamiętam, już kiedyś, na początku III Rotrii udowadniałem zdobycie tego tytułu. RE: WNIOSKI - Tadeusz Krasnodębski - 25.07.2017 Mógłbym zatem poprosić o wskazówki, gdzie to znajdę? Ewentualnie może być nazwisko ówczesnego rektora, o ile jest z nim kontakt. RE: WNIOSKI - Paolo Carlo de Medici y Zep - 25.07.2017 Oddalam wniosek. Sprawa została już rozstrzygnięta. Mamy wydział historii, a Brat był doktorem netowym historii. Mogę nostryfikowac ten stopień i zatrudnić jako profesora nadzwyczajnego. Cytat: RE: WNIOSKI - Guliano Giuseppe Montini - 25.07.2017 Właśnie, że ta sprawa nie była rozstrzygnięta, bo przyznano mi wówczas, phi, mgr net. RE: WNIOSKI - Paolo Carlo de Medici y Zep - 25.07.2017 Nie. Mam w Bibliotece Uniwersyteckiej ze starego URu rozprawę doktorską Brata i jeszcze jedną pracę. Nostryfikuję jako doktora i zatrudnię w Wydziale Historii. Publikuj dalej to Patriarcha może nada Ci tytuł profesora. I jeszcze magister net. teologii. To może na tamtym wydziale jako asystenta? Cytat: RE: WNIOSKI - Aurelio de Medici y Zep - 07.08.2017 Cytat:Aurelio Bentini RE: WNIOSKI - Paolo Carlo de Medici y Zep - 07.08.2017 Wniosek rozpatrzony pozytywnie. W sprawie przebiegu studiów proszę się skontaktować z profesorem Carlosem Lorenzo de Medici y Zep. RE: WNIOSKI - Wilhelm Orański - 10.08.2017 (17.07.2017, 22:14:15)Carlo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): W piątek wyślę wymagany materiał na egzamin oraz dobór prac magisterskich. Przepraszam za utrudnienia.Post co prawda sprzed miesiąca, ale opublikowany już po reformie Uniwersytetu, więc się odniosę. Zgodnie z nowym statutem UR, aby uzyskać tytuł zawodowy lub stopień naukowy, trzeba opublikować pracę lub aktywnie brać udział w dyskusjach naukowych. Materiały i egzamin nie są już praktykowane, z tego co wiem ![]() Wasza Magnificencjo,
swego czasu konieczne było złożenie prośby o potwierdzenie uzyskanych stopni naukowych i tytułów zawodowych, co też uczyniłem w tym miejscu. Zwracam się z prośbą o odniesienie do tej sprawy i pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku, gdyż oficjalna odpowiedź Rektora, choć zapowiadana, nigdy nie miała miejsca. /-/ dr net. Wilhelm J. Oranje-Nassau RE: WNIOSKI - Mateusz Adam - 30.08.2017 Mateusz Adam Sartoneskorsi JM Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego dr net. prof. UR Paolo Carlo książę arcybiskup de Medici y Zep
Wasza Magnificencjo, zwracam się z uprzejmą prośbą o powołanie w życie wydziału nauk ścisłych przy UR. Mój wniosek popieram tym, że na UR powinien być jakiś wydział przyrodniczy zajmujący się badaniem otaczającego świata. Jeśli wydział powstanie, obiecuję opiekować się nim, a w razie potrzeby zostać dziekanem jednostki. Będzie to już 2 próba stworzenia takiego wydziału. Wcześniej nie miałem dyplomów potwierdzających tytuł naukowy. W dawnym Królestwie Zjednoczonych Niderlandów zdobyłem tytuł prof. dr net., lecz również weryfikacja tego będzie bardzo trudna, ponieważ forum przestało istnieć. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Z wyrazami szacunku, M.A. Sartoneskorsi 30.08.2017 r. RE: WNIOSKI - Tadeusz Krasnodębski - 30.08.2017 Bracie, serdecznie zapraszam na Uniwersytet Bialeński! Mamy Wydział Nauk Ścisłych, który świeci pustkami - nie ma nawet Dziekana, a tym bardziej wykładowców. Jestem pewien, że osoba z takim doświadczeniem, jak Brat, przyczyni się do jego rozwoju. Sam Uniwersytet przechodzi gruntowną reformę. Aktualnie również gościmy Konferencję Szkół Wyższych, gdzie profesorowie całego Pollinu debatują o przyszłości szkolnictwa wyższego. |