Państwo Kościelne Rotria
Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu - Wersja do druku

+- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl)
+-- Dział: INSTYTUCJE STOLICY ŚWIĘTEJ (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=217)
+--- Dział: Pałac Apostolski (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=104)
+--- Wątek: Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu (/showthread.php?tid=1767)

Strony: 1 2 3

RE: Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu - Michelangelo Piccolomini - 18.12.2019

Ględa z Ciebie jest.

RE: Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu - Fiodor Godunow - 19.12.2019

A z Ciebie ćwierćinteligent i lizodup. Mam dalej rozwijać litanię, czy poprzestać?

RE: Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu - Michelangelo Piccolomini - 19.12.2019

(19.12.2019, 01:36:36)Fiodor Godunow napisał(a): A z Ciebie ćwierćinteligent i lizodup. Mam dalej rozwijać litanię, czy poprzestać?

Kiedy Wilhelm ma Cię skazać? Oby jak najprędzej. Gdybym był Patriarchą to nie wahał bym się dać natychmiastowego bana.

RE: Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu - Fiodor Godunow - 19.12.2019

Mam nadzieje, że Patriarcha pozbawi Cię urzędów. Jesteś najgorszym prefektem inkwizycji w historii tego urzędu.

RE: Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu - Michelangelo Piccolomini - 19.12.2019

(19.12.2019, 16:47:32)Fiodor Godunow napisał(a): Mam nadzieje, że Patriarcha pozbawi Cię urzędów. Jesteś najgorszym prefektem inkwizycji w historii tego urzędu.

Chętnie. Mogę pozostać tylko biskupem w RON. 

PS Ty byłeś najgorszym Patriarchą. Smile Jak wielu zauważyło.

RE: Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu - Maurycy Orański - 19.12.2019

Bracia! Warto się tak obrzucać bluzgami? To nie będzie miał końca.

RE: Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu - Andream.von.Salza - 19.12.2019

PAX PAX PAX
Szanowni Panowie

(19.12.2019, 16:55:18)Michelangelo Piccolomini napisał(a):
(19.12.2019, 16:47:32)Fiodor Godunow napisał(a): Mam nadzieje, że Patriarcha pozbawi Cię urzędów. Jesteś najgorszym prefektem inkwizycji w historii tego urzędu.

Chętnie. Mogę pozostać tylko biskupem w RON. 

PS Ty byłeś najgorszym Patriarchą. Smile Jak wielu zauważyło.

Co osobiście wielokrotnie przyznawałem Smile.

(19.12.2019, 17:33:40)Maurycy Orański napisał(a): Bracia! Warto się tak obrzucać bluzgami? To nie będzie miał końca.

Jak go wypieprzycie tam, gdzie jego miejscie, obiecuję na Sysktusa I, że przestanę kiedykolwiek bluzgać.

RE: Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu - Michelangelo Piccolomini - 20.12.2019

Proszę się uspokoić.

RE: Orędzie Ojca Świętego Jana I na zakończenie I części okresu Adwentu - Fiodor Godunow - 20.12.2019

Dzięki, Miśku. Przypomniałeś mi o sprawie Sienawskiego. Czekam na wyrok bez kary.