![]() |
|
Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223) +--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza (/showthread.php?tid=2547) |
RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Taddeo Piccolomini - 23.02.2021 Bardzo mi miło, że Olu i Piotrze znów obdarzyliście mnie zaufaniem, i daliście możliwość pojednania. Dzięki pokojowi miejmy nadzieję, że będzie aktywność kwitła jak kwiaty roślin okrytonasiennych... RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Aleksandra Dostojewska - 23.02.2021 Dziękuję za wyrazy uznania wobec powyższego aktu. Cieszy mnie zapowiedź fundacji nowych świątyń w Rzeczpospolitej, piękny gest. Ufamy, że dzieło pojednania naszego Narodu jest bliżej niż kiedykolwiek, a istotny wkład w jego zaistnienie ponownie będzie udziałem Rotrii, a przede wszystkim Jego Ekscelencji, Tadeusza. RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Michał Franciszek Lisewicz - 23.02.2021 Cieszę się! ![]() Witaj w naszym Rodzie, Diakonie Piotrze! Od teraz jesteśmy znów krewnymi. RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Pio Maria de Medici - 23.02.2021 Wszyscy krewni, tylko ja bez krewnego zostałem. Może i jestem wujem kard. Aurelio, ale co to do czasów Karola II Skarlandzkiego... RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Mikołaj Dreder - 23.02.2021 (23.02.2021, 14:16:28)Giovanni III napisał(a): Wszyscy krewni, tylko ja bez krewnego zostałem. Może i jestem wujem kard. Aurelio, ale co to do czasów Karola II Skarlandzkiego... Jest nas dwóch. RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Baltazar Dostojewski - 23.02.2021 Wasza Świątobliwość seniorze Warto poszukać moze akurat z rodu Dostojewskich był ktoś kto powiązał sie z rodzina waszej świątobliwości. RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Pio Maria de Medici - 23.02.2021 Nie pamietam, aby członkowie rodu Medici łączyli się z kimś spoza rodu Catalan i Zep. RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Taddeo Piccolomini - 23.02.2021 (23.02.2021, 14:19:03)Mikołaj Dreder napisał(a):(23.02.2021, 14:16:28)Giovanni III napisał(a): Wszyscy krewni, tylko ja bez krewnego zostałem. Może i jestem wujem kard. Aurelio, ale co to do czasów Karola II Skarlandzkiego... Wasza Eminencja jest Ojcem dzisiejszej Rotrii... RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Baltazar Dostojewski - 23.02.2021 Wasza Świątobliwość seniorze Zawsze moze zostać przyszywanym wujkiem/bratem rodu Dostojewskich Aleksandrę by ucieszył ten fakt niezmiennie. RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Taddeo Piccolomini - 23.02.2021 (23.02.2021, 14:26:54)Baltazar Dostojewski napisał(a): Wasza Świątobliwość seniorze Balti, twoja postawa imponuje. |