Państwo Kościelne Rotria
Drederyzm - wyimaginowana choroba / zachowanie czy rzeczywisty problem mikroświata? - Wersja do druku

+- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl)
+-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223)
+--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+--- Wątek: Drederyzm - wyimaginowana choroba / zachowanie czy rzeczywisty problem mikroświata? (/showthread.php?tid=2967)

Strony: 1 2

RE: Drederyzm - wyimaginowana choroba / zachowanie czy rzeczywisty problem mikroświata? - Mikołaj Dreder - 28.01.2022

Straciłem dostęp do discroda, ale GG mam zawsze w telefonie włączone. Nikt nie pisał, aż do dzisiaj... Gdyby napisała jedna osoba to pewnie nie znalazłbym motywacji, ale chyba 4 albo 5 osób pisało, abym wrócił to nie mogłem odmówić. Chociaż nie deklaruje wielkiej aktywności, nie mam już tyle czasu co kiedyś. Mimo wszystko dobrze jest znów być wśród swoich.

RE: Drederyzm - wyimaginowana choroba / zachowanie czy rzeczywisty problem mikroświata? - Pio Maria de Medici - 28.01.2022

Dobrze Cię widzieć Nicolo, grupa drederystów odzyskała swojego lidera! Smile

RE: Drederyzm - wyimaginowana choroba / zachowanie czy rzeczywisty problem mikroświata? - Miguel de Catalan - 28.01.2022

(28.01.2022, 22:02:06)Mikołaj Dreder napisał(a): Straciłem dostęp do discroda, ale GG mam zawsze w telefonie włączone. Nikt nie pisał, aż do dzisiaj... Gdyby napisała jedna osoba to pewnie nie znalazłbym motywacji, ale chyba 4 albo 5 osób pisało, abym wrócił to nie mogłem odmówić. Chociaż nie deklaruje wielkiej aktywności, nie mam już tyle czasu co kiedyś. Mimo wszystko dobrze jest znów być wśród swoich.

Wszyscy się niestety starzeją. I niestety dochodzi do tego, że nadchodzą studia, praca i nie ma się czasu na mikronacje. Lub po prostu opuszczają człowieka siły i chęci. Co do discorda, to były ostatnio problemy, ale chyba już wróciło wszystko do normy..

RE: Drederyzm - wyimaginowana choroba / zachowanie czy rzeczywisty problem mikroświata? - Mikołaj Dreder - 28.01.2022

Ja po prostu zapomniałem loginu i hasła, w międzyczasie zmieniłem telefon i już tak zostałem bez tej aplikacji.

RE: Drederyzm - wyimaginowana choroba / zachowanie czy rzeczywisty problem mikroświata? - Miguel de Catalan - 28.01.2022

(28.01.2022, 22:05:51)Mikołaj Dreder napisał(a): Ja po prostu zapomniałem loginu i hasła, w międzyczasie zmieniłem telefon i już tak zostałem bez tej aplikacji.
A to już nie da rady pomóc. Potrzebne nowe konto. 
A tak przy okazji, to czy jest ktoś kto ma jeszcze dostęp do Rotryjskiego discorda? Bo chyba JE Kard. Mikołaj Dreder był adminem...

Nie byłem adminem. Discordem zarządzał Taddeo.

(28.01.2022, 22:08:38)Mikołaj Dreder napisał(a): Nie byłem adminem. Discordem zarządzał Taddeo.
A rozumiem. Dobrze. To on chyba także powrócił i coś w Sarmacji pisuje. Dopadnę go i poproszę o zrobienie porządku. Smile Wink

RE: Drederyzm - wyimaginowana choroba / zachowanie czy rzeczywisty problem mikroświata? - Enrique Sánchez Oviedo - 28.01.2022

Serdecznie witam ponownie Jego Eminencję Kardynała @Mikołaj Dreder Smile Miło ponownie widzieć. Oby na jak najdłużej. Wink

Witaj Enrique. Gratuluję szybkiego dostąpienia godności kardynalskiej. Życzę Ci samych sukcesów.

RE: Drederyzm - wyimaginowana choroba / zachowanie czy rzeczywisty problem mikroświata? - Enrique Sánchez Oviedo - 28.01.2022

(28.01.2022, 22:57:57)Mikołaj Dreder napisał(a): Witaj Enrique. Gratuluję szybkiego dostąpienia godności kardynalskiej. Życzę Ci samych sukcesów.
Dziękuję. Wzajemnie. Smile