Państwo Kościelne Rotria
WNIOSKI - Wersja do druku

+- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl)
+-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223)
+--- Dział: Uniwersytet Rotryjski (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=119)
+---- Dział: Rektorat (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=120)
+---- Wątek: WNIOSKI (/showthread.php?tid=3088)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: WNIOSKI - Stanisław Wieniawa - 29.05.2020

ks. prał. Janusz Adam Zabieraj SJ

Jego Magnificencja Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego

dr net. prof. UR Hieronim Sienawski

Wasza Magnificencjo,

zwracam się z uprzejmą prośbą o nostryfikację zdobytego przeze mnie w Księstwie Sarmacji stopnia naukowego doktora netowego. Stopień ów został mi nadany po odbyciu studiów doktoranckich w Hasselandzkiej Akademii Nauk za rozprawę "Reinkarnacja, czyli ponowne wcielenia dusz w mikroświecie", którą napisałem pod okiem prof. net. Piotra de Zayma. Jednocześnie wnoszę o zatrudnienie mnie na Uniwersytecie Rotryjskim na Wydziale Historii, który najbardziej odpowiada moim zainteresowaniom naukowym jako neksjalisty.

Cum debita reverentia, 
+ Janusz Zabieraj
29 V 2020 A.D.

Załączniki:
1. Akt nadania stopnia naukowego
2. Rozprawa doktorska
3. Praca magisterska

RE: WNIOSKI - Hieronim Sieniawski - 31.05.2020

Wielebny Monsignore,
z nieukrywaną radością przyjmuję wniosek - rozstanie on rozpatrzony w najbliższym czasie. Na chwilę obecną serdecznie gratuluję uzyskania biretu doktorskiego z tak egzotycznej dla Państwa Kościelnego dyscypliny, jak neksjalizm!

RE: WNIOSKI - Stanisław Wieniawa - 03.06.2020

Dziękuję serdecznie. Dziś wygłosiłem w ramach Akademii Neksjalistycznej inaugurujący jej działalność wykład. Zachęcam do zapoznania się. Przybliżam w nim, czym jest neksjalizm mikronacyjny vel mikrozofia.

RE: WNIOSKI - Stanisław Wieniawa - 08.06.2020

Wasza Eminencjo, 
Czcigodny Rektorze.

Do swojego dorobku pragnę dołączyć jeszcze kolejny wykład, skoro mój wniosek nie został jeszcze rozpatrzony.

RE: WNIOSKI - Hieronim Sieniawski - 09.06.2020

Wielebny Monsignore,
wniosek został rozpatrzony pozytywnie, czego skutkiem są wydane w tej sprawie dokumenty. Proszę skontaktować się z Dziekanem Wydziału Historycznego, aby ustalić szczegóły kooperacji. Życzę owocnej pracy na łonie naszej Alma Mater.

RE: WNIOSKI - Stanisław Wieniawa - 09.06.2020

Magnificencjo Rektorze - z serca dziękuję. Smile

RE: WNIOSKI - Stanisław Dmowski - 10.06.2020

Jakkolwiek jestem bardzo sceptycznie nastawiony do działalności naukowego diaka Zayma i jego rozmaitych fikołków, tak gratuluję Wam uzyskania doktoratu. Obyście dalej rozwijali swoją działalność naukową, ze szczególnym uwzględnieniem Uniwersytetu Rotryjskiego.

RE: WNIOSKI - Stanisław Wieniawa - 11.06.2020

Dziękuję. Postaram się jeszcze bardziej rozwinąć neksjalizm mikronacyjny poza to, co zrobił prof. net. de Zaym. Na UR w najbliższym czasie sporządzę kronikę rządów Ojca Świętego Piusa Leona II.

RE: WNIOSKI - Stanisław Wieniawa - 11.11.2020

ks. bp dr net. Janusz Adam Zabieraj SJ

Jego Magnificencja Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego

dr net. Stanisław Dmowski
Wasza Magnificencjo,

zwracam się z uprzejmą prośbą o zmianę stosunku zatrudnienia na Wydziale Historii Uniwersytetu Rotryjskiego ze stanowiska adiunkta na stanowisko profesora uczelni. Od chwili uzyskania stopnia naukowego doktora netowego mój dorobek znacznie powiększył się, co przedstawiam w załączniku.

Cum debita reverentia, 
+ Janusz Zabieraj
11. 11. 2020 A.D.

Załączniki:
1. Kronika pontyfikatu Piusa Leona II
2. Kronika pontyfikatu Jana II
3. Ocena prawna niedopełnienia patriarszej koronacji w PKR
4. Ułomna metempsychoza
5. Seria wykładów w ramach Instytutu Mikrozofii na Akademii Neksjalistycznej

RE: WNIOSKI - Stanisław Dmowski - 12.11.2020

Wasza Ekscelencjo,

prośbie stało się zadość. Wyrażam nadzieję, że dalej będzie Ekscelencja prowadzić swoje prace, wzbogacając tym samym rotryjski dorobek naukowy.