![]() |
|
Salvete - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223) +--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Salvete (/showthread.php?tid=3532) |
RE: Salvete - Pio Maria de Medici - 18.01.2026 (15.01.2026, 23:03:16)Henryk Ziemiański de Harlin napisał(a): Ale przy swoim powrocie w 2021 przyznał, że był wtedy bardzo młody i wydoroślał. Byście się Ekscelencjo zdziwili, czym Czcigodny Montek na codzień się trudzi .
RE: Salvete - Albert Orański - 18.01.2026 (18.01.2026, 21:53:37)Pio Maria de Medici napisał(a):(15.01.2026, 23:03:16)Henryk Ziemiański de Harlin napisał(a): Ale przy swoim powrocie w 2021 przyznał, że był wtedy bardzo młody i wydoroślał. Tej historii to albo nie znam, albo nie pamiętam. To jak - ploty u mnie czy u Ciebie? Tak na poważnie, miło mi Cię widzieć
RE: Salvete - Guliano Giuseppe Montini - 18.01.2026 Kochany Berciku, mój masoński sprzymierzeńcu, witam Cię serdecznie jako Wielki Inkwizytor i zapraszam do współpracy w dziele palenia, to znaczy, krzewienia rotryzmu w naszym mikronacyjnym światku. RE: Salvete - Albert Orański - 18.01.2026 (18.01.2026, 22:29:58)Guliano Giuseppe Montini napisał(a): Kochany Berciku, mój masoński sprzymierzeńcu, witam Cię serdecznie jako Wielki Inkwizytor i zapraszam do współpracy w dziele palenia, to znaczy, krzewienia rotryzmu w naszym mikronacyjnym światku. Tak się składa, że akurat Wielkiego Inkwizytora to od jakiegoś czasu wypatrywałem z utęsknieniem. Witam z całej mocy! RE: Salvete - Henryk Ziemiański de Harlin - 18.01.2026 Witam Ekscelencję bardzo serdecznie. Trzeba interweniować, bo sekta Michelangela Vosnickiego sieje spustoszenie. RE: Salvete - Albert - 19.01.2026 (18.01.2026, 22:29:58)Guliano Giuseppe Montini napisał(a): Kochany Berciku, mój masoński sprzymierzeńcu, witam Cię serdecznie jako Wielki Inkwizytor i zapraszam do współpracy w dziele palenia, to znaczy, krzewienia rotryzmu w naszym mikronacyjnym światku.Witamy Ekscelencję z powrotem na rotryjskiej ziemi. Chyba spokojnie można powiedzieć, że nikt się tutaj nie spodziewał rotryjskiej inkwizycji... (18.01.2026, 22:32:30)Henryk Ziemiański de Harlin napisał(a): Witam Ekscelencję bardzo serdecznie. Trzeba interweniować, bo sekta Michelangela Vosnickiego sieje spustoszenie.Taki Wielki Inkwizytor Guliano Giuseppe Montini to jakby się zajął taką sektą to zaraz by cała znikła, albo przez wytępienie, albo ze strachu przed nim samym, także nie wiadomo czy to właściwie tak na sektę posyłać Ekscelencję Montiniego. Aczkolwiek udziału w zabawie nie zabraniamy.
RE: Salvete - Stanisław Wieniawa - 22.01.2026 Jak to jest prawdziwy Albert, to ja jestem Jack Kennedy. Już raz Piechota się podszył, teraz pewnie kolejny włam na konto. RE: Salvete - Albert - 22.01.2026 (22.01.2026, 11:08:52)Stanisław Wieniawa napisał(a): Jak to jest prawdziwy Albert, to ja jestem Jack Kennedy. Już raz Piechota się podszył, teraz pewnie kolejny włam na konto.Mogłoby to być ciężkie bo musiałby ukraść także konto GG Alberta Orańskiego. Plus ukraść konto na RON. Ale to najlepiej by się sam kardynał Albert obronił, choć u nas ma wiarę. RE: Salvete - Henryk Ziemiański de Harlin - 22.01.2026 Na pewno to jest prawdziwy JE Albert Orański. RE: Salvete - Albert Orański - 22.01.2026 (22.01.2026, 11:08:52)Stanisław Wieniawa napisał(a): Jak to jest prawdziwy Albert, to ja jestem Jack Kennedy. Już raz Piechota się podszył, teraz pewnie kolejny włam na konto. Wiesiu, ja też tęskniłem
|