![]() |
|
Wnioski techniczne - modernizacja forum - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223) +--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Wnioski techniczne - modernizacja forum (/showthread.php?tid=620) |
RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 26.07.2020 (24.07.2020, 19:46:21)Pio Maria de Medici napisał(a): Poprosiłbym o stworzenie w dziale Societas Iosephini, w marchii: Gotowe, Kamerlingu.
RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Pio Maria de Medici - 26.07.2020 Gratias, Eminencjo. RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Orjon Surma - 26.07.2020 W ciągu najbliższych kilku godzin forum może być chwilowo nieczynne z uwagi na aktualizację MyBB. edit 21:31 - gotowe RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Orjon Surma - 28.07.2020 Aktualizacja wtyczki od nowej zawartości spowodowała wyświetlanie się jej niepoprawnie. Na razie cofnąłem wtyczkę do starszej wersji, na której to działało, zobaczymy, jak będzie w przyszłości. RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Taddeo Piccolomini - 10.08.2020 Tak napisz skoro jestem. Wątek A. C. Sieny gdyby dało radę do Sieny przenieść i jeszcze stare wątki z czasów Księstwa. Jako moderator chyba będę mógł tam już porządek zrobić i czytelność. RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Stanisław Wieniawa - 17.08.2020 Proszę o przekształcenie mojego działu dóbr ziemskich z "Bari" na "Bari i Bolonia". Z góry dziękuję. Można dodać również herbik jako miniaturka działu. ![]() RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 18.08.2020 (17.08.2020, 11:48:18)Janusz Zabieraj napisał(a): Proszę o przekształcenie mojego działu dóbr ziemskich z "Bari" na "Bari i Bolonia". Z góry dziękuję. Można dodać również herbik jako miniaturka działu. Wykonano.
RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Stanisław Wieniawa - 19.08.2020 Dziękuję ślicznie, dziś zauważyłem.
RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 28.08.2020 Pragnę poinformować, że utworzyłem na naszym forum dział dla III Soboru Florenckiego. Proszę też, aby Jego Świątobliwość przygotował drzewko subforów dla tego działu, a zajmę się ich stworzeniem. Dodatkowo informuję, że zrobiłem porządek w dziale "Święte Sobory Kościoła Rotryjskiego". Działy ułożyłem chronologicznie, od najstarszego Soboru III PKR począwszy. W planach mam również dodać tam odnośniki do soborów z okresu II Rotrii. Może zrobię to nawet dzisiaj. Edit// Gotowe, na tyle ile Sobór byłem w stanie odnaleźć w naszych archiwach, tyle ich umieściłem. To kawał naszej historii - pięknej historii - pokazującej ile drogi musiało przebyć Państwo Kościelne Rotria, ile przeżyć pokoleń, aby wspiąć się na ten poziom, na którym znajduje się obecnie. Ze swojej strony zachęcam do lektury - sam w wolnej chwili podejmę się lektury dawnych soborów. Może uda się wyselekcjonować najciekawsze, ale wykorzystane podczas nich pomysły i na nowo pochylić się nad nimi podczas nadchodzącego Florentinvm III.
RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Thomas von Lisendorff - 30.08.2020 Wasze Eminencję. Wnioskuję o zmianę danych osobowych z Tomasz I Bagrat na Thomas von Lisendorff. Z wyrazami szacunku. Thomas von Lisendorff |