Państwo Kościelne Rotria
Wnioski techniczne - modernizacja forum - Wersja do druku

+- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl)
+-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223)
+--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+--- Wątek: Wnioski techniczne - modernizacja forum (/showthread.php?tid=620)

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Stanisław Dmowski - 27.10.2020

Prosiłem już Jego Świątobliwość o nadanie stosownych uprawnień do Kwirynału, ale znając jego realowe sprawki wrzucę temat tutaj. Także co wspomniałem, oprócz tego przydałoby się uporządkować wykazy moderacji tj. w dziale ekonoma patriarszego, w Acta Apostolica i Pałacu Kwirynalskim (dziwię się, że Ekscelencja M. Piccolomini dalej tam figuruje). No i warto pomyśleć nad skierowaniem Pustelni Efrema do muzeum (kiedyś byłem ochoczym zwolennikiem reaktywacji tej inicjatywy, ale rozmaite wypadki spowodowały, że to się nie stało).

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 27.10.2020

Wieczorem wejdę na komputer i ogarnę wszystko, zgodnie z prośbą Ekscelencji.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 30.10.2020

(27.10.2020, 14:54:16)Stanisław Dmowski napisał(a): Prosiłem już Jego Świątobliwość o nadanie stosownych uprawnień do Kwirynału, ale znając jego realowe sprawki wrzucę temat tutaj. Także co wspomniałem, oprócz tego przydałoby się uporządkować wykazy moderacji tj. w dziale ekonoma patriarszego, w Acta Apostolica i Pałacu Kwirynalskim (dziwię się, że Ekscelencja M. Piccolomini dalej tam figuruje). No i warto pomyśleć nad skierowaniem Pustelni Efrema do muzeum (kiedyś byłem ochoczym zwolennikiem reaktywacji tej inicjatywy, ale rozmaite wypadki spowodowały, że to się nie stało).

Zrobione, jeśli coś pominąłem proszę dać znać.  W kwestii Pustelni - uznałem, że warto ją pozostawić. Możemy ją potraktować jako reklamę dla osób pragnących ascetycznego trybu życia. Być może dzięki temu uda się zachęcić nowe osoby do zamieszkania na terytorium Stolicy Apostolskiej.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Taddeo Piccolomini - 02.11.2020

W imieniu Signorii Sieny proszę administrację o dostosowanie wyglądu forum Marchii. W dziale Marchii Sieny proszę obok działów Marchii Wschodniej i Zachodniej utworzyć dział Corpus Iuris Sienensis, gdzie uprawnienia moderatorskir będą należeć do JE Adalbertusa jak i do mnie. Prosiłbym również o zlikwidowanie poddziałów zlokalizowanych w działach poszczególnych Marchii.

Oczywiście wątki w nich zawarte prosiłbym nie usuwać.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 02.11.2020

(02.11.2020, 18:44:23)Taddeo Piccolomini napisał(a): W imieniu Signorii Sieny proszę administrację o dostosowanie wyglądu forum Marchii. W dziale Marchii Sieny proszę obok działów Marchii Wschodniej i Zachodniej utworzyć dział Corpus Iuris Sienensis, gdzie uprawnienia moderatorskir będą należeć do JE Adalbertusa jak i do mnie. Prosiłbym również o zlikwidowanie poddziałów zlokalizowanych w działach poszczególnych Marchii.

Oczywiście wątki w nich zawarte prosiłbym nie usuwać.

Prześwietny Markizie,

Gotowe.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Taddeo Piccolomini - 02.11.2020

Z całego serca Bóg zapłać.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Stanisław Wieniawa - 02.11.2020

Proszę o zmianę mojej domeny na Hrabstwo Bari i Bolonii oraz zaktualizowanie opisu.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Aurelio de Medici y Zep - 02.11.2020

Gotowe, Wasza Ekscelencjo Smile

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 02.11.2020

(02.11.2020, 19:31:15)Janusz Zabieraj napisał(a): Proszę o zmianę mojej domeny na Hrabstwo Bari i Bolonii oraz zaktualizowanie opisu.

Miałem się tym zająć później. Przy okazji utworzę działy dla pozostałych dóbr ziemskich, które dzisiaj zostały nadane.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Ametyst I Dziecię - 02.11.2020

Ja bym prosił o moderatora w Mydlojanie.