Państwo Kościelne Rotria
Wnioski techniczne - modernizacja forum - Wersja do druku

+- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl)
+-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223)
+--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+--- Wątek: Wnioski techniczne - modernizacja forum (/showthread.php?tid=620)

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Orjon Surma - 22.03.2021

wracając na moment z reala: forum zaktualizowane. mam nadzieję, że nic się nie popsuło.
dobra, widzę że coś jest nie tak po lewej stronie. już zaglądam.
edit 22:15: dodałem. problem jest po stronie tłumaczenia wtyczki. te które mamy jest prastare. dodałem nowe, ale niestety sposób tłumaczenia sprawia, że odmiana tego nie idzie tak jak trzeba, bo zmiana jednej rzeczy psuje szyk w drugiej...

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Ametyst I Dziecię - 02.04.2021

Jest szansa na spełnienie tych moich próśb technicznych? Chciałbym rozruszać nieco Mydlojan i katedrę na UR.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 07.04.2021

(02.04.2021, 15:28:35)Ametyst I Dziecię napisał(a): Jest szansa na spełnienie tych moich próśb technicznych? Chciałbym rozruszać nieco Mydlojan i katedrę na UR.

Tak. Zajmę się tym wieczorem.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Ametyst I Dziecię - 07.04.2021

Dziękuję z góry.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 11.04.2021

Zaktualizowałem stronę główną.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Taddeo Piccolomini - 12.04.2021

Czysto formalnie składam wnioski, które nie są pilne, ani ważne.
1) Księstwo Sieny z archiwum gdyby dało przynieść do Księstwa Sieny jako Archiwum obok Corpus Iuris Sienensis, Księstwa Zachodniego i Księstwa Wschodniego (również zmiany nazw mile widziane Wink).
2) Zgodnie z postanowieniami Signorii, Legnano jest częścią Księstwa Zachodniego, gdzie zarządza Adalbertus.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Adalbertus Pronobis - 12.04.2021

Składam wniosek o modernizację forum Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa. Chciałbym zaproponować następującą zmianę: utworzyć główny dział o nazwie Biuro Prefekta. W nim poddział wnioski (znajdowałyby się w nim listy od biskupów diecezjalnych z prośbą o nadanie tytułu Patrona Kościoła bądź Ojca Kościoła). Proszę również o utworzenie działu procesy kreacyjne Patrona Kościoła oraz poddziału procesy kreacyjne Ojca Kościoła (zostaną w nich umieszczone wątki o procesach), działu wizytacje (zostaną w nim umieszczone wątki o ewentualnych wizytacjach kościołów partykularnych) oraz działu Ewidencja Duchowieństwa Rotryjskiego.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Ametyst I Dziecię - 12.04.2021

Ja się dalej nieśmiało przypominam z tymi moimi wnioskami. Co prawda przed końcem tygodnia i tak nic nie ruszę, ale byłoby miło.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 12.04.2021

(12.04.2021, 19:27:37)Ametyst I Dziecię napisał(a): Ja się dalej nieśmiało przypominam z tymi moimi wnioskami. Co prawda przed końcem tygodnia i tak nic nie ruszę, ale byłoby miło.

Już rozbudowałem Wydział Historii. Wink

Cytat:Składam wniosek o modernizację forum Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa. Chciałbym zaproponować następującą zmianę: utworzyć główny dział o nazwie Biuro Prefekta. W nim poddział wnioski (znajdowałyby się w nim listy od biskupów diecezjalnych z prośbą o nadanie tytułu Patrona Kościoła bądź Ojca Kościoła). Proszę również o utworzenie działu procesy kreacyjne Patrona Kościoła oraz poddziału procesy kreacyjne Ojca Kościoła (zostaną w nich umieszczone wątki o procesach), działu wizytacje (zostaną w nim umieszczone wątki o ewentualnych wizytacjach kościołów partykularnych) oraz działu Ewidencja Duchowieństwa Rotryjskiego

Może coś w tym stylu:
- Kongregacja ds. Kościoła i Duchowieństwa
-- Biuro Prefekta Kongregacji
--- Wnioski
-- Procesy Kreacyjne
-- Wizytacje
-- Ewidencja Duchowieństwa Rotryjskiego

Co Ekscelencja o tym myśli?

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Adalbertus Pronobis - 13.04.2021

Wspaniale