Państwo Kościelne Rotria
Wnioski techniczne - modernizacja forum - Wersja do druku

+- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl)
+-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223)
+--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102)
+--- Wątek: Wnioski techniczne - modernizacja forum (/showthread.php?tid=620)

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Aurelio de Medici y Zep - 26.08.2021

(25.08.2021, 22:16:42)Orjon Surma napisał(a):
(27.07.2021, 11:00:30)Janusz Zabieraj napisał(a): Kochani, damy radę w Rotrii zrobić coś takiego? Dla naszych obrazków?
[Obrazek: 44cb329113cbb4638a64dbb75f4056d84875edf9.png]
Strona jeszcze w fazie "mocno beta" Tongue, więc jeśli coś złapiecie co chodzi nie tak/jest nieprzetłumaczone (nie dotyczy list plików czy obsługiwanych rozszerzeń) to dajcie znać. Podstawowa funkcjonalność powinna chodzić. Pliki mają losowe nazwy z prostego powodu — przy wielu użytkownikach to po prostu może się powtarzać. Limit pliku to 10 MB, myślę, że starczy, miejsca trochę jeszcze mamy (oczywiście jeśli można to zalecałbym wrzucać mniejsze obrazki Tongue).
Jeśli ktoś zapomni hasła do swojego konta to proszę pisać do mnie, bo z jakiegoś powodu funkcja przywracania hasła zawarta w znalezionym przeze mnie skrypcie jakoś nie działa tak jak powinna.

Nadejszła wiekopomna chwila.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Miguel de Catalan - 26.08.2021

Sukces. Smile

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Stanisław Wieniawa - 26.08.2021

Ja za coś takiego tego wspaniałego człowieka ponownie obdarzyłbym honorową purpurą! Orjonie, dziękuję w imieniu człowieka, który tyle obrazków stracił!

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 26.08.2021

(26.08.2021, 11:50:40)Janusz Zabieraj napisał(a): Ja za coś takiego tego wspaniałego człowieka ponownie obdarzyłbym honorową purpurą! Orjonie, dziękuję w imieniu człowieka, który tyle obrazków stracił!

Gdyby tylko szanowny Orjon zdecydował się na aktywność w Rotrii, sama purpura nie wystarczy na docenienie jego zasług w zakresie administracji forum i wielokrotnego ratowania nam tyłków, gdy forum padło. Smile

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 26.08.2021

(25.08.2021, 22:01:59)Joahim-von-R napisał(a): Pragnę pomarudzić i poinformować, że według strony Rotrii pontyfikat Benedykta II zaczyna się... 12 lutego 2020 roku.

Poprawione, Bóg zapłać za czujność!  Wink

Wnioski techniczne - modernizacja forum - Grzegorz Szarak von Hohenburg - 07.09.2021

Proszę o usunięcie konta. Dziękuję.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Aurelio de Medici y Zep - 07.09.2021

Konto zostało usunięte, zgodnie z Pańskim życzeniem.

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Ametyst I Dziecię - 23.09.2021

A nasz premier chyba dalej nie może się doczekać naprawy konta. Da się może coś z tym zrobić?

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 29.09.2021

(23.09.2021, 17:22:10)Ametyst I Dziecię napisał(a): A nasz premier chyba dalej nie może się doczekać naprawy konta. Da się może coś z tym zrobić?

A co się dzieje? Jakie to konto?

RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Miguel de Catalan - 18.10.2021

(25.08.2021, 16:06:27)Benedykt II napisał(a): Prosimy opracować drzewko działów, itd., wedle własnego uznania i przedstawić wszystkie zmiany w tym wątku. W wolnej chwili zostaną one wdrożone w życie.
Obecne działy można dać do jakiegoś archiwum.
Zamiast nich poproszę o 
* Kancelaria Banku 
* Bank