![]() |
|
Wnioski techniczne - modernizacja forum - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223) +--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Wnioski techniczne - modernizacja forum (/showthread.php?tid=620) |
RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Pio Maria de Medici - 28.01.2023 Najmilsi, mogą pojawić się pewne problemy jeżeli chodzi o wielkość i przeskok profilu na forum - będziemy w najbliższych godzinach szukać orderów i je ponownie podpinać. Jeżeli się nie uda, utworzymy po prostu nowe. (+) Pius VIII, P.P. RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Giovanni del Monte - 28.01.2024 Czcigodny Ekscelencjo @Orjon Surma czy byłaby możliwość dodania ikony (favicon) do naszego forum. Dzięki temu nie byłoby już jakiejś domyślnej ikonki ale byłaby taka związana z naszym forum, z naszą Rotrią. Z tego co widziałem, to Leocja, czy Niemcy posiadają własne ikonki forów. Oto propozycja ode mnie:
RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Aurelio de Medici y Zep - 14.05.2025 W związku z powrotem forum Rotrii, osoby mające problem z zalogowaniem się na swoje konta i niemogące tych problemów przezwyciężyć, proszę o kontakt przez Discord. RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Orjon Surma - 14.05.2025 Motyw uległ drobnej aktualizacji. Na PC jest ona dość subtelna, ale na telefonie czy tablecie różnice są fundamentalne - nareszcie jest responsywność
RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Stanisław Wieniawa - 14.05.2025 (14.05.2025, 12:21:03)Orjon Surma napisał(a): Motyw uległ drobnej aktualizacji. Na PC jest ona dość subtelna, ale na telefonie czy tablecie różnice są fundamentalne - nareszcie jest responsywność A te "głowy" nad wątkiem? Trochę mnie irytują, nie wiem, jak innych... RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Henryk Ziemiański de Harlin - 14.05.2025 Mnie też to irytuje. Jak działałem kiedyś w Rotrii to tych "głów" nie było. RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Pio Maria de Medici - 14.05.2025 To te słynne „gadające głowy”. RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Stanisław Wieniawa - 14.05.2025 (14.05.2025, 15:08:32)Pio Maria de Medici napisał(a): To te słynne „gadające głowy”. Mnie się kojarzą z moją ulubioną bazyliką większą, czyli św. Pawłem za Murami. Przepiękne wspomnienia z jej zeszłorocznego realnego nawiedzenia. RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Orjon Surma - 14.05.2025 (14.05.2025, 14:34:34)Stanisław Wieniawa napisał(a):(14.05.2025, 12:21:03)Orjon Surma napisał(a): Motyw uległ drobnej aktualizacji. Na PC jest ona dość subtelna, ale na telefonie czy tablecie różnice są fundamentalne - nareszcie jest responsywność To wyszło po aktualizacji wtyczki od wyświetlania awatara przy odpowiedziach na głównej stronie forum. Poprawione. RE: Wnioski techniczne - modernizacja forum - Mikołaj Dreder - 15.05.2025 Albo ja jestem ślepy, albo zniknęła opcja "pokaż nieprzeczytane posty"... Istnieje możliwość przywrócenia jej?
|