![]() |
|
Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223) +--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza (/showthread.php?tid=2547) |
RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Gagik Bagratyda - 23.02.2021 Tylko w obrządku wschodnim i jedynie przed chirotonią prezbiterską.
RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Michał Franciszek Lisewicz - 23.02.2021 Więc jeśli @Piotr Pawłow chce założyć rodzinę, to niech się pospieszy. ![]() O, patrzę - @"Piotr Pawłowicz" - są dwa konta? EDYCJA. Nie, nie wiem czemu tak się robi. RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Aurelio de Medici y Zep - 23.02.2021 (23.02.2021, 16:19:49)Mikołaj Dreder napisał(a):(23.02.2021, 16:10:16)Karol Medycejski napisał(a): Albert Medyceusz (Alberto Carlos de Medici y Zep) to nie jest inna postać. Jest to nikt inny jak Adam Aleksander Dostojewski, który został przeze mnie przysposobiony. Ja natomiast byłem przysposobiony przez Carlosa Lorenzo de Mediciego y Zepa, czyli poprzednie wcielenie Patriarchy Seniora, który z kolei został usynowiony przez Eleonorę de Medici i Marka Zepa. Oczywiście, jeszcze wcześniej Jan III miał inne wcielenie, czego się nie wypiera, a konkretnie postać Facibeniego. Ja wówczas z kolei nazywałem się Karl Habsburg i działałem w MAW i Rotrii - tyle że ja mam cały czas jedną „postać”, jedynie zmieniałem nazwiska Warto wiedzieć, że i ja tak naprawdę nazywam się Aurelio Lorenzo Carlo de Catalan-Medici y Zep... Chyba podejmę się badań genealogicznych, a jeśli wskażą one zasadność takiego ruchu, dokonam korekty tożsamości
RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Piotr Pawłow - 23.02.2021 Zawsze My możemy adoptować Waszą Świątobliwość Ojca Emeryta.
RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Aleksandra Dostojewska - 23.02.2021 Jakież to wszystko ciekawe! Wywodząc nasz (i tak bodajże jeden z najliczniejszych rodów Pollinu) od Medyceuszy, otrzymujemy potężną siatkę powiązań i tradycji. RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Taddeo Piccolomini - 23.02.2021 (23.02.2021, 16:41:10)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Jakież to wszystko ciekawe! Wywodząc nasz (i tak bodajże jeden z najliczniejszych rodów Pollinu) od Medyceuszy, otrzymujemy potężną siatkę powiązań i tradycji. Jak Piotrek był moim bratem to von Hippogriffy miały powiązania z Dostojewskimi
RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Piotr Pawłow - 23.02.2021 (23.02.2021, 16:43:39)Taddeo Piccolomini napisał(a):(23.02.2021, 16:41:10)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Jakież to wszystko ciekawe! Wywodząc nasz (i tak bodajże jeden z najliczniejszych rodów Pollinu) od Medyceuszy, otrzymujemy potężną siatkę powiązań i tradycji. Widzisz, ale jestem bratem Adama Dostojewskiego przyjacielu. Najpotężniejszy Brodryjczyk moim bratem.
RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Aurelio de Medici y Zep - 23.02.2021 A wie ktoś może gdzie w tej sieci powiązań leży rodzina van Oranje-Nassau, znana jako ród Orańskich? Czy mają oni jakieś powiązania z innymi rodami i dałoby się dołączyć ich do wielkiego wspólnego drzewa genealogicznego? RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Taddeo Piccolomini - 23.02.2021 (23.02.2021, 16:49:47)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): A wie ktoś może gdzie w tej sieci powiązań leży rodzina van Oranje-Nassau, znana jako ród Orańskich? Czy mają oni jakieś powiązania z innymi rodami i dałoby się dołączyć ich do wielkiego wspólnego drzewa genealogicznego? Zapewne Jego Królewska Mość Jan V Orański lub Jego Wicekrólewska Mość Maurycy van Oranje-Nassau. RE: Oświadczenie Carycy Aleksandry Izabelli I dot. Piotra Pawłowicza - Baltazar Dostojewski - 23.02.2021 Rod Dostojewskich to jedna wielka ciekawa/szalona rodzinna połączona z niektórymi rodami zamieszkującymi PKR i inne narodowości. |