Państwo Kościelne Rotria
Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Wersja do druku

+- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl)
+-- Dział: INSTYTUCJE STOLICY ŚWIĘTEJ (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=217)
+--- Dział: Pałac Apostolski (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=104)
+---- Dział: Bazylika św. Pawła na Welii (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=13)
+----- Dział: Główny gmach Bazyliki Świętego Pawła (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=400)
+----- Wątek: Uroczysta audiencja z mową patriarszą (/showthread.php?tid=3001)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Pio Maria de Medici - 11.02.2022

Czubek góry lodowej został strącony. Wchodzimy głęboko w lód. Obyśmy nie zamarźli z wrażenia.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Norbert de Catalan - 11.02.2022

(10.02.2022, 18:00:16)Mikołaj I napisał(a):
Cytat:
[Obrazek: e77208588958d.png]
[Obrazek: 834447da7bf17.png]

Przeanalizowałem wspomnianych Panów i póki co jedynie mogę potwierdzić, że w Królestwie Skarlandu każdy posługuje się oddzielnym IP, a ich lokalizacja jest zbieżna tylko w przypadku Infanta Miguela i Hrabiego Oviedo - Kraków, w przypadku Pana Agostini jest to Poznań. Oczywiście dane mogą być zakłamane przez użycie VPN, jednak czy byli by na tyle głupi używając w Skarlandzie wspomnianego VPNu a w Rotrii nie? Czy to warte oskarżenia ich o kloning? W przypadku działalności w Skarlandzie brak jest jednoznacznych dowodów w tej sprawie i póki co tam żadnych konsekwencji wobec nich wyciągać nie będę. Chyba, że pojawią się inne dowody w sprawie.
[Obrazek: ct-ov-ag.png]

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Ametyst I Dziecię - 11.02.2022

(11.02.2022, 13:48:14)Mikołaj Dreder napisał(a): Rzeczypospolita, jako jedno z niewielu państw, legitymuje się wieloma mieszkańcami, którzy są - nazwijmy ich umownie - "mieszkańcami branżowymi" - co mam na myśli? Pojawia się ktoś nowy i ten ktoś nowy zajmuje się tylko jednym zagadnieniem. Tu duchowny, tu pustelnik, tu jakąś księżniczka czy inna dama dworu. Na Pollinie to rzadkość, że jedna osoba pełni jedną funkcję. Od lat tak jest jest, że jedna osoba łączy kilka urzędów, wobec czego od lat jest to niezwykle intrygujące.

Strasznie ciekawe. Ja to po raz pierwszy dostrzegłem w Agurii - człowiek-biskup, człowiek-żona, człowiek-wojskowy, człowiek-zarządca regionu itp.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Pio Maria de Medici - 11.02.2022

(11.02.2022, 14:23:47)Ametyst I Dziecię napisał(a):
(11.02.2022, 13:48:14)Mikołaj Dreder napisał(a): Rzeczypospolita, jako jedno z niewielu państw, legitymuje się wieloma mieszkańcami, którzy są - nazwijmy ich umownie - "mieszkańcami branżowymi" - co mam na myśli? Pojawia się ktoś nowy i ten ktoś nowy zajmuje się tylko jednym zagadnieniem. Tu duchowny, tu pustelnik, tu jakąś księżniczka czy inna dama dworu. Na Pollinie to rzadkość, że jedna osoba pełni jedną funkcję. Od lat tak jest jest, że jedna osoba łączy kilka urzędów, wobec czego od lat jest to niezwykle intrygujące.

Strasznie ciekawe. Ja to po raz pierwszy dostrzegłem w Agurii - człowiek-biskup, człowiek-żona, człowiek-wojskowy, człowiek-zarządca regionu itp.

Człowiek-oprowadzacz po zoo; człowiek-budowniczy kołysek xD

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Mikołaj Dreder - 11.02.2022

(11.02.2022, 14:23:47)Ametyst I Dziecię napisał(a):
(11.02.2022, 13:48:14)Mikołaj Dreder napisał(a): Rzeczypospolita, jako jedno z niewielu państw, legitymuje się wieloma mieszkańcami, którzy są - nazwijmy ich umownie - "mieszkańcami branżowymi" - co mam na myśli? Pojawia się ktoś nowy i ten ktoś nowy zajmuje się tylko jednym zagadnieniem. Tu duchowny, tu pustelnik, tu jakąś księżniczka czy inna dama dworu. Na Pollinie to rzadkość, że jedna osoba pełni jedną funkcję. Od lat tak jest jest, że jedna osoba łączy kilka urzędów, wobec czego od lat jest to niezwykle intrygujące.

Racja, zapomniałem o tym tworze.

(11.02.2022, 14:22:28)Norbert de Catalan napisał(a):
(10.02.2022, 18:00:16)Mikołaj I napisał(a):
Cytat:
[Obrazek: e77208588958d.png]
[Obrazek: 834447da7bf17.png]

Przeanalizowałem wspomnianych Panów i póki co jedynie mogę potwierdzić, że w Królestwie Skarlandu każdy posługuje się oddzielnym IP, a ich lokalizacja jest zbieżna tylko w przypadku Infanta Miguela i Hrabiego Oviedo - Kraków, w przypadku Pana Agostini jest to Poznań. Oczywiście dane mogą być zakłamane przez użycie VPN, jednak czy byli by na tyle głupi używając w Skarlandzie wspomnianego VPNu a w Rotrii nie? Czy to warte oskarżenia ich o kloning? W przypadku działalności w Skarlandzie brak jest jednoznacznych dowodów w tej sprawie i póki co tam żadnych konsekwencji wobec nich wyciągać nie będę. Chyba, że pojawią się inne dowody w sprawie.
[Obrazek: ct-ov-ag.png]

Niestety, ale Norbercie w istocie tak jest. Sprawdziłem jeszcze raz i chociażby ten sam adres IP z końcówką .30, łączy te trzy konta. Tutaj już nie ma co więcej dodawać.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Stanisław Wieniawa - 11.02.2022

MWCh nie jest kościołem, lecz wspólnotą wyznaniową. I jeśli nie wypali, nie będę rozczarowany, bo mam zajęcie na emeryturze, a jest nim narodowy Kościół Urbino. A kwestię tego ewentualnego kloningu mocno rozdmuchaliście, zresztą nie mając twardych dowodów. Bo wspólne IP, to może być rzeczywiście rodzeństwo. Nie macie jak udowodnić, że Catalanowie/Oviedo nie są braćmi.

Zresztą dowód przedstawiony przez JKM Norberta budzi wątpliwości, co do słuszności zarzutów. Być może to celowa gównoburza zrobiona przez drederystów, żeby ratować upadającą dyktaturę i ugodzić w tych, którzy im się postawili.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Fiodor Godunow - 11.02.2022

Totalna kompromitacja. Brak słów.

RE: Uroczysta audiencja z mową patriarszą - Ametyst I Dziecię - 11.02.2022

Oczywiście ja tu nie mówię o sytuacji, gdy ktoś ma jakąś główną funkcję. W ZSKHiW jestem od zawsze przede wszystkim królem, ale przy okazji też dyplomatą, dowódcą armii i zarządcą guberni. Premier Tysiąclecia jest przede wszystkim Wielebnym Weerlandu, ale przy okazji bywał premierem albo przedsiębiorcą. Mistrz Budzimir to głównie przywódca religijny, ale no siłą rzeczy bawi się też w politykę świecką, był premierem, jest generałem jednej z formacji.

W Bialenii podobnie: Ronon to po pierwsze dowódca wojska, ale też przedsiębiorca, gubernator i urzędnik. Mi od mniej więcej dwóch lat przypada stale w udziale dyplomacja i nauka, chociaż przede wszystkim jestem znany jako Lew Wolnogradu. Karol to prawnik, ale bywa też ministrem i działa w Rzeszy. No po prostu nie da się nie zajmować dziś chociaż trochę różnego rodzaju działalnością.

(11.02.2022, 14:33:03)Stanisław Wieniek napisał(a): Zresztą dowód przedstawiony przez JKM Norberta budzi wątpliwości, co do słuszności zarzutów. Być może to celowa gównoburza zrobiona przez drederystów, żeby ratować upadającą dyktaturę i ugodzić w tych, którzy im się postawili.

To nie jest żadna gównoburza tylko fakt, na forum rotryjskim wszyscy trzej logowali się z jednego IP i trwało to dłuższy czas, o czym wczoraj obszerniej pisał Orjon. W tym wypadku my już nie musimy nic dodawać, mamy twarde niezbite dowody i na dodatek nie był to jednorazowy incydent - wtedy to można by jeszcze tłumaczyć, nawet błędami technicznymi - lecz proceder, który trwał już długo. Teraz to Potocki/Oviedo sam powinien udowodnić, że on, a Oviedo, a Agostini to trzy niezależne od siebie osoby.