![]() |
|
Witam Ponownie - Wersja do druku +- Państwo Kościelne Rotria (https://forum.rotria.net.pl) +-- Dział: MIASTO APOSTOLSKIE (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=223) +--- Dział: Piazza Navona (https://forum.rotria.net.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Witam Ponownie (/showthread.php?tid=2726) |
Witam Ponownie - Tymoteusz Piechota - 08.04.2021 Nie mam nic wspólnego z Piechotą lub z jego Klonami. Jestem Leonardo Mario della Popoly. Byłem kiedyś Biskupem w Kościele Rotrii ( a nawet Karmelingiem). Przybyłem tutaj do mojej Zapomianej Rotrii. RE: Witam Ponownie - Taddeo Piccolomini - 08.04.2021 Laudetur Iesus Christus Miło zobaczyć jedną z osób przewijającej się w mojej pracy doktorskiej Niestety Ich Eminencje Kardynałowie nie przyjdą przywitać Waszej Ekscelencji - konklawe.
RE: Witam Ponownie - Tymoteusz Piechota - 08.04.2021 To ciekawe jakiego Patriarchę wybiorą. RE: Witam Ponownie - Pio Maria de Medici - 08.04.2021 (08.04.2021, 16:24:47)Leonardo Mario della Popoly napisał(a): Nie mam nic wspólnego z Piechotą lub z jego Klonami. Jestem Leonardo Mario della Popoly. Byłem kiedyś Biskupem w Kościele Rotrii ( a nawet Karmelingiem). Przybyłem tutaj do mojej Zapomianej Rotrii. Mi zaś miło jest pożegnać pseudoLeonarda Marię della Popolly, który w tej postaci ani pod tym IP nie wrócił. Słaby żart, szczególnie, że tydzień po Prima Aprilis, Panie Piechota. Tym razem banuję, ale już na IP. Koniec zabawy. RE: Witam Ponownie - Taddeo Piccolomini - 08.04.2021 Pierwszy avatar miał z Mikropedii... RE: Witam Ponownie - Aurelio de Medici y Zep - 08.04.2021 Kardynałowie mieli akurat przerwę między głosowaniami. Jego Eminencja Kamerling modlił się i rozmyślał. Wtem rozległ się dźwięk pukania do wrót Kaplicy Sykstyńskiej. Kardynałowie byli zobowiązani zignorować próbę kontaktu, lecz natychmiast rozległ się głos Ojca Emeryta. -Wasze Eminencje, Kamerling jest pilnie potrzebny poza Sykstyną! Prawo jest łamane w sposób najgorszy - poprzez przestępstwo fałszu. Skazaniec Piechota przebrał się za zaginionego Leonarda Marię della Popoly i oszukuje lud co do swej tożsamości. Rozważcie, Czcigodni, cóż począć. Kardynałowie oddali się krótkiej naradzie i zdecydowali, że Jego Eminencja Aurelio Lorenzo Carlo de Medici y Zep, jako Kamerling Stolicy Świętej, prawdopodobnie po raz pierwszy w dziejach opuści Kaplicę Sykstyńską z powodu rażącego wykorzystywania okoliczności ułatwiających łamanie prawa. Kamerling zdjął strój chórowy, założył pelerynę i kapelusz, aby pospiesznie opuścić Kaplicę Sykstyńską, prędko rozwiązać zaistniałą sytuację i jak najszybciej wrócić na konklawe. Szanowni Państwo, na podstawie zapisu Konstytucji Apostolskiej Conclave Ojca Świętego Piusa VI podjąłem wraz z resztą Kolegium Kardynalskiego decyzję o wyjściu z Kaplicy Sykstyńskiej. Jest to sytuacja wyjątkowa i jak dotąd niespotykana. Okoliczności wymagają jednak działania szybkiego, a nade wszystko legalnego. Pan Tymoteusz Piechota postanowił zapewne wykorzystać czas konklawe, gdyż był przekonany, iż w tym czasie nikt nie będzie w stanie wyciągnąć wobec niego konsekwencji. Fakty są jednak inne. Co dalece gorsze, wprowadził w błąd wspólnotę Kościoła, a nade wszystko podszył się pod godność osoby zaginionej, co jest niespotykanej klasy nieprzyzwoitością. Bezprawne użycie tytułu biskupiego to jeszcze inna sprawa. Wobec powyższego, pan Piechota zostanie do czasu wyboru Patriarchy zbanowany na podstawie mandamentum, które za chwilę wydam. Pozostawiam tę sprawę do dyspozycji przyszłego Ojca Świętego, który podejmie dalsze decyzje w sprawie znanego klonera. Nie możemy tolerować takich zachowań, które godzą w wizerunek Stolicy Świętej, jej bezpieczeństwo, szacunek dla prawa i w elementarną przyzwoitość. Wobec tego, zapadła decyzja o moim wyjściu z obrad konklawe. Tymczasem wracam do Kaplicy Sykstyńskiej, aby oddać się nadrzędnemu obowiązkowi. Jeśli zajdzie taka konieczność, będę zmuszony ponownie ją opuścić - oby jednak nie. Z błogosławieństwem, Aurelio Lorenzo Carlo de Medici y Zep RE: Witam Ponownie - Miguel de Catalan - 08.04.2021 I prawidłowo.
RE: Witam Ponownie - Andrew von Habsburg - 08.04.2021 Może mi ktoś wytlumaczy dlaczego ktoś świadomie to robi. Ja tego nie fozumiem RE: Witam Ponownie - Miguel de Catalan - 08.04.2021 Mnie ciekawi czy to jakiś smarkacz szukający atencji, czy może kolejne wcielenie starego trolla ? Sprawdzałem ale sprawdzę jeszcze raz, czy aby adres IP tego Pana nie przewijał się już w RON. Liczę na międzynarodową współpracę. Ten Pan bowiem już mnie mocno zmęczył i kiedy tylko widzę kolejne jego posty to od razu bez czytania wychodzę z danej mikro. Trzeba zablokować jego IP w mikronacjach Wtedy nie wejdzie. A najlepiej byłoby zablokować, zbanować IP, adres email oraz nazwę. |