Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trzy słowa
Proszę wybaczyć wszystkie osoby stanu duchownego
ale czy nie jest napisane w Ewangelii

"nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni"
i
"jak cię ktoś uderzy w jeden policzek nadstaw i drugi"
Jego Eminencja
Andream kardynał von Salza

Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela
Wielki Mistrz Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie

[Obrazek: 2U78e.png]
Odpowiedz

Z całym szcunkiem Wielki Mistrzu, ale sprawiedliwość musi działać. Jeśli nie podejmiemy kroków to sytuacje mogą się powtarzać. Pytanie do Eminecji prawników: czy to podszywanie się, albo nawet zniesławienie nie podlega realnemu prawu?
[Obrazek: 101005704499830566.jpg]
 Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Odpowiedz

Nie, bo to tylko zabawa.
Odpowiedz

Nie sądzę, jednak w świetle prawa posługujemy się swoimi realnymi nazwiskami, a dla przykładu moim nazwiskiem wirtualnym, może posługiwać się kto tylko zechce. To już kwestia filozoficzna, czy Aurelio Paolo de Medici y Zep to ja, czy tylko postać, którą ja operuję. Choć nie jestem prawnikiem, ale tak tylko rozumuję Smile Mogę się mylić. Natomiast w realiach świata wirtualnego obowiązują specyficzne zasady, więc choć z przyzwoitości wypadałoby wystrzegać się takiego postępowania.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

(31.01.2018, 16:37:45)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a): Już zadziałałem i władze Learven aresztowały oszusta. Jego Świątobliwość nie powołał jeszcze Wielkiego Inkwizytora. Jeśli ponownie będę mógł nim zostać, to spróbuję ustalić tożsamość i ścigać oszusta.

Nemo est iudex in causa sua
Sua Altezza Serenissima
Alberto Tommaso
Duca di Parma
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.