Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zjazd Admiralicji LMiK-u
O to mi właśnie chodziło. Czy już będziemy poruszać ostatni zaproponowany temat Arturze? Może ułóżmy jakiś dokument, którego podpisanie skutkuje przystąpieniem do Ligi.
[Obrazek: 101005704499830101.png]
Odpowiedz

W czasie początków Ligi obowiązywała taka umowa. Oczywiście z czasem te standardy bardzo się zmieniły, dziś Liga nie jest już typową firmą lecz raczej organizacją utrzymującą własne kolonie i floty. Myślę jednak że po części możemy wzorować się na powyższej umowie, określała ona głównie obowiązek uczestnictwa w narracji i rozwoju Ligi. Kwestie z podziałem udziałów i wynagrodzenia możemy pominąć.
Odpowiedz

(03.06.2020, 15:58:53)Taddeo Piccolomini napisał(a): 1. Nie uważam Voxlandu za najlepszego partnera, ale zacząć jakoś trzeba. Myślę że zawierane umowy nie muszą być identyczne - z każdym państwem będziemy mieć innego wymagania wobec siebie, więc w tej kwestii przyda się elastyczność. Jak zakończymy na tylu umowach to myślę, że będzie dobrze - wpierw trzeba się wybić dzięki swoim działaniom. Jednak współpraca z kim się da nie wydaje się dobra, nie chodzi przecież o ilość Big Grin
Od kilku dni chyba to nie jest prawdziwe. Lub troche mniej.

Na razie narracja jak najbardziej, ale gdy/jeśli powstanie nasz własny system, warto byłoby zrobic sprawozdanie i tak przygotowane stany rzucić doń.

Ze swojej strony pragne przeprosić Waszmość członków Admiralicji za np. nieumieszczenie naszej umowy w Monitorze Prawnym Tarjaturunenatu Tuolelenkki - będzie, spokojnie. A i port będzie wybudowany w swoim czasie, gdy zasiądę do mapy.
[Obrazek: Q1g6ajZ.png]
(-) mgr Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka von Hippogriff
Kwestor Republiki Baridas, Cesarzowa Tuolelenkki, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Baronetessa w Księstwie Sarmacji, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii.
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.