Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WNIOSKI
1. Data: 31.12. 2021
2. Imię i nazwisko: Augustyn von Ecker 
3. Narodowość mikronacyjna: PKR
4. Podmiot kierujący (Kościół partykularny albo zakon, do którego kandydat jest przypisany): Diecezja Rotryjska
5. Wybór specjalizacji (teologia/prawo kanoniczne/historia): teología 
6. Informacje o sobie: zwykły mikronauta 
7. Uzasadnienie: Chciałbym być duchownym oraz służyć Rotrii. 

Potwierdzam, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego i nie należę do innego związku religijnego oraz nie wyznaję innej v-religii. Jednocześnie deklaruję, że w swoim v-życiu nie działałem na szkodę Kościoła Rotryjskiego, jak również Państwa Kościelnego Rotria.

/-/ Augustyn von Ecker
Odpowiedz

Cytat:1. Data: 6 września 2022
2. Imię i nazwisko: Salvatore Rossi
3. Narodowość mikronacyjna: Rotr
4. Podmiot kierujący (Kościół partykularny albo zakon, do którego kandydat jest przypisany): Diecezja Rotryjska
5. Wybór specjalizacji (teologia/prawo kanoniczne/historia): prawo kanoniczne
6. Informacje o sobie: miłuję historie i prawo, chciałbym te pasje rozwijać na drodze pogłębionych studiów
7. Uzasadnienie: Pragnę służyć Kościołowi Świętemu wszelkimi swoimi talentami i ciężką pracą.

Potwierdzam, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego i nie należę do innego związku religijnego oraz nie wyznaję innej v-religii. Jednocześnie deklaruję, że w swoim v-życiu nie działałem na szkodę Kościoła Rotryjskiego, jak również Państwa Kościelnego Rotria.

/-/ Salvatore Rossi
Uniżony Sługa
diakon Salvatore Rossi OSI
Odpowiedz

Przyjmuję wniosek i proszę o kontakt przez PW albo GG (70516898). Będę Brata tutorem. Ewentualnie Discord. Wydam nominację na diakona. Proszę przygotować się do inwestytury.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
[Obrazek: 101005704499841870.jpeg]
Odpowiedz

Cytat:
Wniosek o przyjęcie w poczet alumnów Apostolskiego Seminarium Duchownego

1. Data: 08. 12.2022
2. Imię i nazwisko: Dawid Barglik
3. Narodowość mikronacyjna: Państwo Kościelne Rotria
4. Podmiot kierujący (Kościół partykularny albo zakon, do którego kandydat jest przypisany):
5. Wybór specjalizacji (teologia/prawo kanoniczne/historia): Prawo kanoniczne
6. Informacje o sobie:
7. Uzasadnienie:

Potwierdzam, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego i nie należę do innego związku religijnego oraz nie wyznaję innej v-religii. Jednocześnie deklaruję, że w swoim v-życiu nie działałem na szkodę Kościoła Rotryjskiego, jak również Państwa Kościelnego Rotria.

Dawid Barglik

[/quote]
Uniżony sługa

X. Tadeusz Soplica

Kapelan Duszpasterstwa Starorotryjskiego, Proboszcz Parafii personalnej pw. Ducha Świętego,
Obywatel Rotrii, Sarmacji, Cesarstwa Bizantyjskiego,Rzeczpospolitej Obojga Narodów i Pustkowi Winków,
Odpowiedz

Cytat:
Wniosek o przyjęcie w poczet alumnów Apostolskiego Seminarium Duchownego

1. Data: 13.11.2023
2. Imię i nazwisko: Giovanni del Monte
3. Narodowość mikronacyjna: Rotryjska
4. Podmiot kierujący (Kościół partykularny albo zakon, do którego kandydat jest przypisany): Kościół  Rotryjski, diecezja Rotryjska
5. Wybór specjalizacji (teologia/prawo kanoniczne/historia): teologia
6. Informacje o sobie: Jestem ciekawym świata człowiekiem. Zainteresowała mnie ta mikronacja. Jest ona dość unikalna ciekawa i wyjątkowa. Interesuję się historią,  znam historię realnego państwa kościelnego. Jestem osobą realnie wierzącą, jednak taka zabawa w kapłaństwo w internecie mi nie przeszkadza. Jestem ciekaw jak to się może potoczyć.
7. Uzasadnienie: Pragnę posłużyć Państwu Kościelnemu Rotria a tym samym Kościołowi i wierze Rotryjskiej. Na pewno mogę dopomóc tej mikronacji moimi talentami, ciężką pracą i aktywnością. Mój silny fundament duchowy, pragnienie pogłębiania wiedzy teologicznej oraz gotowość do służby duszpasterskiej czynią mnie odpowiednim kandydatem. Jestem przekonany, że seminarium, z jego renomą i otwartością, umożliwi mi rozwój na drodze kapłańskiej. Liczę na łaskę akceptacji mojego wniosku.

Potwierdzam, że jestem wiernym Kościoła Rotryjskiego i nie należę do innego związku religijnego oraz nie wyznaję innej v-religii. Jednocześnie deklaruję, że w swoim v-życiu nie działałem na szkodę Kościoła Rotryjskiego, jak również Państwa Kościelnego Rotria.

Giovanni del Monte
Odpowiedz

Ponawiam mój wiosek
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg.