Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
List otwarty do Wielkiego Księcia Borysa Aleksandra Dostojewskiego
Najdroższy Synu Borysie,
Wielki Książę i Sukcesorze,

Z żalem obserwuję Twoje zaangażowanie w działalność uzurpatorskiego pseudorządu pana Swarzewskiego, który wykorzystuje Cię w obłudny i parszywy sposób, pławiąc się w cieniu Twego pochodzenia i związków rodzinnych. Wiedz, że moje matczyne ramiona wciąż pozostają otwarte i oczekują Twego powrotu do domu rodzicielskiego, gdzie czekają na Ciebie należne godności i zaszczyty. Kochany Borysie Aleksandrze, Twoje miejsce - jako Wielkiego Księcia Domu Dostojewskiego, jest przy Matce i naszej Koronie. Żaden słowik nie zaśpiewa bowiem swej słodkiej pieśni przebywając z sępami i brzydkimi wronami, lecz zostanie zadziobany i rozdarty na strzępy przez te pierzaste dysharmonijnie wrzeszczące monstra.

Ufam, że głos matki dotrze do Twego najdroższego serca i powrócisz do nas. 

Twoja kochająca,

Mama 
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion 
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae

etc... etc.. etc.

Odpowiedz

Informujemy, iż wyznaczamy okres 12 godzin na oficjalne ustosunkowanie się WK Borysa Aleksandra do powyższego listu. W razie braku odpowiedzi lub odpowiedzi negatywnej, zostanie rozpoczęta procedura usunięcia Borysa Aleksandra z Rodu Dostojewskich.  
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion 
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae

etc... etc.. etc.

Odpowiedz

Cytat:Borys Aleksander Dostojewski
11 minut(y) temu 
Okej, widziałem, przeczytałem. I wybrałem. Zostaję. Może kiedyś znów trafimy do jednej Brodrii. Ale na razie... Jak widać wybraliśmy inaczej.

http://brodria.pl/showthread.php?tid=16&page=29
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski
Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
[Obrazek: 1055.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.