Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TOTO PATRIARCHA A.D. VI MMXII
Czy ma to jakieś znaczenie?
Odpowiedz

Moim zdaniem to tradycja i zabawa powinna się odbyć.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Wedlug mnie dobrym papajem byl by Ametyst nowa swieza krew ktora moze miec wiecej pomyslow na aktywnosc PKR.
Jesli zas wybiora wsrod siebie kogos innego to nowy papaj powinien powolac Rade Ocalenia Rotrii gdzie znajda sie aktywne ososby ktore chca sie bawic w PKR w ciagu tych dwoch mies okresu wakacyjnego (jesli maja na to czas).
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski
Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
[Obrazek: 1055.png]
Odpowiedz

To teraz przyznawać się, kto uważał, ze Parriarchą zostanie ktoś z starej gwardii?
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

(26.06.2022, 13:43:03)Baltazar Dostojewski napisał(a): Wedlug mnie dobrym papajem byl by Ametyst nowa swieza krew ktora moze miec wiecej pomyslow na aktywnosc PKR.
Jesli zas wybiora wsrod siebie kogos innego to nowy papaj powinien powolac Rade Ocalenia Rotrii gdzie znajda sie aktywne ososby ktore chca sie bawic w PKR w ciagu tych dwoch mies okresu wakacyjnego (jesli maja na to czas).

Chybiony strzał, nie mam uprawnień do kandydowania. Poza tym nazwanie mnie "świeżą krwią" to mi się trochę kojarzy z metropolitą Sawą, który o pięćdziesięcioletnim wówczas biskupie Atanazym powiedział "wasz młody biskup".
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.