Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wystawa Obrazów Mych z okazji 16 lecia Królestwa Skarlandu
Z niebywałą przyjemnością pragnę zakomunikować iż 27 marca 2024 roku Skarlandowi stuknie 16 lat (w niektórych krajach możemy zatem głosować  :lol: ). Przez ostatnie kilka dni w pocie czoła namalowałem z 40 obrazów... znaczy nie ja tylko AI  :lol: - kompa mi prawie usmażyło  :lol:
Z tej okazji pragnę zaprosić już 20 lutego na forum Królestwa Skarlandu gdzie odbędzie się wystawa tych (arcy)dzieł, niektóre z nich będzie można w trakcie trwania wystawy wylicytować lub zakupić.

[Obrazek: wystawa-plakat.png]
(-) Norbert I de Catalán
Król Skarlandu, Acri, Agurii, Białogóry i Estelli Wschodniej, Cesarz Aztec, Tytularny Król Francji, Wielki Książę Rotrii etc...
[Obrazek: 1041.png] [Obrazek: passport-id.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Giovanni del Monte
Odpowiedz

[Obrazek: crs-logo.png]

Powolutku ruszamy z wyprzedażą dóbr narodowych. Na pierwszy ogień idzie pamiątkowy medal (liczba sztuk ograniczona) oraz moneta z 2014 roku o nominale 100 Pts. Po zakupie medalu otrzymamy rzecz jasna wspomniany medal na własność oraz specjalną odznakę na forum Skarlandu  Big Grin Zasady sprzedaży i akcji dostępne są tutaj (chociaż informacja na plakacie mówi że będzie poniżej  :lol: ) Harmonogram czyli co i kiedy dostępny tu

[Obrazek: plakat-aukcja1.png]
(-) Norbert I de Catalán
Król Skarlandu, Acri, Agurii, Białogóry i Estelli Wschodniej, Cesarz Aztec, Tytularny Król Francji, Wielki Książę Rotrii etc...
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Giovanni del Monte, Vilarte
Odpowiedz

16 rocznica... piękna liczba.
Rotria w tym roku w czerwcu obchodzić będzie 17 rocznicę. Oby do Osiemnastki Rotria przetrwała i się odbudowała. Smile
Giovanni del Monte
Odpowiedz

Tak więc zaczęło się...
Licytacja monety: o nominale 100 Pts z 2014 roku oraz sprzedaż pamiątkowego medalu - zostało już tylko 18 sztuk Big Grin
(-) Norbert I de Catalán
Odpowiedz

Niestety ale nie stać mnie na tak drogie numizmaty, i antyki...
Giovanni del Monte
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.