20.01.2026, 19:10:59
Jak już wspominałem w rozmowie prywatnej, niestety ten system pozostaje dla mnie niedostępny.
|
Halo, Halo, tu Rotria, sztorm 10 w skali Beauforta
|
|
20.01.2026, 19:10:59
Jak już wspominałem w rozmowie prywatnej, niestety ten system pozostaje dla mnie niedostępny.
20.01.2026, 19:58:04
(20.01.2026, 19:10:59)Albert Orański napisał(a): Jak już wspominałem w rozmowie prywatnej, niestety ten system pozostaje dla mnie niedostępny. @daniel january von tauer-krak Prosimy wytłumaczyć o co chodzi? Czemu kardynał Albert nie może testować tego systemu gospodarczego? /-/ Abp Fryderyk Maurycy Jerzy Orański
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae Rector Universitatis Cracoviensis Magnus Dux Oraniae Dux Parmae Prorector Universitatis Rotriensis Episcopus Vilnensis Vicarius Generalis Sanctae Sedis ![]()
20.01.2026, 21:06:00
Mi tak samo, nic nie działa.
† PIO DE MEDICI
Panzerhaubitzekardinal
Wielki Inkwizytor Świętego Oficjum
Sekretarz Stanu Świętej Stolicy
Primus inter Emeritos, Naczelny Senior Rotrii,
Książę Ferrary i Palestriny, markiz Monte Cassino, właściciel Mater Ecclesiae
![]()
20.01.2026, 22:19:34
(20.01.2026, 21:06:00)Pio Maria de Medici napisał(a): Mi tak samo, nic nie działa. A ma Eminencja w Paszporcie Stempla rotryjską pieczątkę? https://stempel.org.pl Jeśli nie to tu jest kod: https://stempel.org.pl/weryfikacja starczy skopiować i na forum w odpowiednim miejscu wkleić. /-/ Abp Fryderyk Maurycy Jerzy Orański
Rex Poloniae, Magnus Dux Lithuaniae Rector Universitatis Cracoviensis Magnus Dux Oraniae Dux Parmae Prorector Universitatis Rotriensis Episcopus Vilnensis Vicarius Generalis Sanctae Sedis ![]()
22.01.2026, 11:07:01
(18.01.2026, 22:03:59)Pio Maria de Medici napisał(a): Mam do Was pytanie, czy wciąż jestem w planie. A Ty idź do swojego Opla, starego rzęcha i tam sobie siedź. Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
![]()
22.01.2026, 11:08:25
Witam Waszą Eminencję. Wygląda na to, że jesteśmy w komplecie.
22.01.2026, 16:44:21
Waszmość się odalbertuje od mojego Opla, zazdrość przez Was przemawia.
† PIO DE MEDICI
Panzerhaubitzekardinal
![]()
22.01.2026, 18:36:44
Witam wszystkich serdecznie
Jego Eminencja
Andrew Kardynał von Habsburg, Herzog von Hohenberg Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela
Regent Monarchii Austro-Węgier
![]()
22.01.2026, 22:25:22
Tak de facto mój Opel, którym jeżdżę, sprawuje się wyśmienicie - zwłaszcza w obecnej pracy jeżdżąc po śniegach i lodach.
† PIO DE MEDICI
Panzerhaubitzekardinal
![]()
23.01.2026, 10:39:06
(22.01.2026, 22:25:22)Pio Maria de Medici napisał(a): Tak de facto mój Opel, którym jeżdżę, sprawuje się wyśmienicie - zwłaszcza w obecnej pracy jeżdżąc po śniegach i lodach. A bo Ty faktycznie masz Opla. Ja rzuciłem tym tekstem Suchego nawet nie pamiętając o tym. Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |