Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
na 9 lecie Skarlandu...
Ostatnie konstytucyjne władze Federalnego Królestwa Skarlandu
mają zaszczyt zaprosić w dniu 31 marca 2017 roku około godziny 22:00
na ponowne otwarcie dla odwiedzających forum Królestwa Skarlandu
w formie Muzeum Narodu Skarlandzkiego.

Muzeum będzie dostępne pod dotychczasowym adresem forum: www.scarlana.eu/forum/index.php, rejestracja nadal będzie wyłączona.
W ciągu kilku miesięcy administracja skarlandzka uruchomi dodatkowo stronę internetową muzeum dostępną pod adresem scarlana.eu.

Muzeum Narodu Skarlandzkiego jest jednostką podległą Administracji Skarlandu, która nie prowadzi działalności państwowej, a jej celem jest zachowanie dla społeczności mikronacyjnej prawie 9 letniej historii Królestwa Skarlandu.
(-) Norbert I de Catalán
Król Skarlandu, Acri, Agurii, Białogóry i Estelli Wschodniej, Cesarz Aztec, Tytularny Król Francji, Wielki Książę Rotrii etc...
[Obrazek: 1041.png] [Obrazek: passport-id.png]
Odpowiedz

To wspaniale, że będzie te muzeum.
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Odpowiedz

Bardzo cieszę się, iż dorobek Skarlandu nie zostanie zaprzepaszczony.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Niezmiernie mnie cieszy, że dorobek kulturalny Królestwa Skarlandu nie przepadnie w odmętach internetu. Sądzę, że i dla Rotrii to dobra informacja ponieważ z tego co wiem Kościół Rotryjski wiąże ze Skarlandem długa historia.
/-/Don Filippo Michael de Medici SJ,
Książę Palestriny
[Obrazek: 2ryzP.png]

Odpowiedz

Radują nas wieści Waszej Wysokości, gdyż Królestwo Skarlandu bliskie jest naszemu sercu. Cieszy nas zatem, iż dziewięć lat historii Skarlandu zostanie zachowane dla przyszłych pokoleń,które zamieszkiwać będą państwa Pollinu. 
[Obrazek: 65.gif]
Odpowiedz

Forum dostępne już jest ponownie dla odwiedzających http://scarlana.eu/forum/index.php
(-) Norbert I de Catalán
Król Skarlandu, Acri, Agurii, Białogóry i Estelli Wschodniej, Cesarz Aztec, Tytularny Król Francji, Wielki Książę Rotrii etc...
[Obrazek: 1041.png] [Obrazek: passport-id.png]
Odpowiedz

Niezmiernie nas to cieszy. Mam nadzieje, że jak najdłużej.
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.