Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rozmowa
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!  Jestem Przybyszem z Ziem Moskiewskich. Byłem Tam Synem Następcy Tronu o imieniu Włodzimierz, który posłał mnie do Szkoły Podstawowej gdzie miałem dużo lekcji. Pewnego dnia Kniaź Światosław powiedział do mnie że mam iśc z nim na Wydarzenie . Jak poszłem z nim na  to wydarzenie, to wydarzenie to postrzyżyny - ponieważ Mieszkańcy tych ziem byli poganani ( ja jestem Chrześcijaninem i wierzę w Jezusa Chrystusa) i uprawiali takie ceromonie. Po postrzyżynach Kniaź mnie złapał za nogę i powiedział żeby uciekał bo nadciąga wróg. Po długich latach Mojej wędrówki natrafiłem na wiele Mikronacji, aż w końcu znalazłem się w Rotrii. Jestem tam do dzisiaj.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

I proszę trzymać się tej historii już zawsze, i jej nie zmieniać. W mikronacjach tworzymy pewnego rodzaju avatara siebie. Wybieramy sobie drogę i nią idziemy. Jeżeli stworzymy jakąś przeszłość, to musimy się jej trzymać. Ja wymyśliłem, że pochodzę z tajemniczego narodu Vernonów, który jest diasporą (nie ma swojego państwa) w całym mikroświecie. Już później nic nie modyfikowałem.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.