Liczba postów: 205
Liczba wątków: 16
09.03.2017, 22:15:27
Witam!
Wasze Ekscelencje i Eminencje,
Przybywam do Państwa Kościelnego na zaproszenie JE Wilhelma Orańskiego.
Jednakże kierują mną również pobudki moralne, gdyż czuję się córą tego Kościoła.
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae
etc... etc.. etc.
Liczba postów: 96
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Liczba postów: 129
Liczba wątków: 11
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus! Witam w Rotrii! Co Señore do nas sprowadza?
/-/Don Filippo Michael de Medici SJ,
Książę Palestriny
![[Obrazek: 2ryzP.png]](http://funkyimg.com/i/2ryzP.png)
Liczba postów: 1337
Liczba wątków: 193
Laudetur Iesus Christus!
Witam serdecznie w Rotrii i cieszę się, że Dostojna zgodziła się skorzystać z mego zaproszenia.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
Liczba postów: 205
Bóg zapłać za powitanie. Sprowadzają mnie rozmowy na temat pokojowego rozwiązania sporu brodryjskiego.
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae
etc... etc.. etc.
Liczba postów: 129
Liczba wątków: 11
(10.03.2017, 19:29:17)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Bóg zapłać za powitanie. Sprowadzają mnie rozmowy na temat pokojowego rozwiązania sporu brodryjskiego.
W takim razie jeszcze raz witam Waszą Wysokość. Proszę wybaczyć, ale nie wiedziałem, że Cesarstwo Brodryjskie nękają spory wewnętrzne. Niemniej liczę, że wszelkie konflikty zostaną rozwiązane drogą pokojową.
/-/Don Filippo Michael de Medici SJ,
Książę Palestriny
![[Obrazek: 2ryzP.png]](http://funkyimg.com/i/2ryzP.png)