Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powitanie
Information 
Witam!

Wasze Ekscelencje i Eminencje,

Przybywam do Państwa Kościelnego na zaproszenie JE Wilhelma Orańskiego.
Jednakże kierują mną również pobudki moralne, gdyż czuję się córą tego Kościoła.
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion 
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae

etc... etc.. etc.

Odpowiedz

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!
/-/Hrabia Daniel Krak SJ
Odpowiedz

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus! Witam w Rotrii! Co Señore do nas sprowadza?
/-/Don Filippo Michael de Medici SJ,
Książę Palestriny
[Obrazek: 2ryzP.png]

Odpowiedz

Laudetur Iesus Christus!
Witam serdecznie w Rotrii i cieszę się, że Dostojna zgodziła się skorzystać z mego zaproszenia.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Bóg zapłać za powitanie. Sprowadzają mnie rozmowy na temat pokojowego rozwiązania sporu brodryjskiego.
(-) Alexandra Isabella I Dostojewska von Vincis de domo Salazar Savinion 
Imperatrix Nordatae et Brodriae, Regina Balamutiae, Russiae, Ostiae et Noclessiae, Contessa da Corella, Baronessa Empoliae et Verum Regina Bialeniae

etc... etc.. etc.

Odpowiedz

(10.03.2017, 19:29:17)Aleksandra Dostojewska napisał(a): Bóg zapłać za powitanie. Sprowadzają mnie rozmowy na temat pokojowego rozwiązania sporu brodryjskiego.

W takim razie jeszcze raz witam Waszą Wysokość. Proszę wybaczyć, ale nie wiedziałem, że Cesarstwo Brodryjskie nękają spory wewnętrzne. Niemniej liczę, że wszelkie konflikty zostaną rozwiązane drogą pokojową.
/-/Don Filippo Michael de Medici SJ,
Książę Palestriny
[Obrazek: 2ryzP.png]

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.