Liczba postów: 1782
    Liczba wątków: 236

(23.07.2017, 22:50:48)Guliano Montini napisał(a):  Przepraszam, bardzo przepraszam, że omyłkowo zalogowałem się na to konto, jednak korzystając z okazji, pragnę oświadczyć, że wyrok jest nieprawomocny, gdyż Trybun powołany był nieprawidłowo, przez Wilhelma Orańskiego. Z tego wynika, że wyrok jest nieważny. Wnoszę zatem o odbanowanie mojego konta.
To racja. Popieram, bo trzeba być obiektywnym. Przepraszam Guliano. Twoja sprawa musi być rozpatrzona raz jeszcze, chyba że Patriarcha okaże łaskę.

Liczba postów: 140
    Liczba wątków: 15

Jako iż okazałem skruchę i gotów jestem przybrać wór pokutny, a także dla ładu i pokoju w Rotrii, mam nadzieję, że nowy Patriarcha okaże mi łaskę.

x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini

Liczba postów: 1782
    Liczba wątków: 236

(23.07.2017, 22:57:43)Guliano Giuseppe Montini napisał(a):  Jako iż okazałem skruchę i gotów jestem przybrać wór pokutny, a także dla ładu i pokoju w Rotrii, mam nadzieję, że nowy Patriarcha okaże mi łaskę.
Ja też chcę zaprzestać naszych sporów i wyciągam rękę na pojednanie.

Liczba postów: 140
    Liczba wątków: 15

Podaję rękę i przytulam na znak pojednania.

x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini

Liczba postów: 129
    Liczba wątków: 11

Jestem zaskoczony obrotem spraw i tak szybkim konklawe. Trudno uwierzyć, że przeoczono tak ważny fakt jak legalność małżeństwa Jego Wysokości Wilhelma Orańskiego, a także wątpliwą kreację kardynalską Ekscelencji Orjona.

/-/Don Filippo Michael de Medici SJ,
Książę Palestriny
![[Obrazek: 2ryzP.png]](http://funkyimg.com/i/2ryzP.png)