Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powitanie
Po wniosku o przyjęcie widzę, że mamy podobne zainteresowania, Bracie von Bleacher. Być może w sposób bardziej profesjonalny ode mnie i wcześniejszych Heroldów Patriarszych, będzie Brat w stanie zająć się naszą heraldyką lub ogólnie kwestiami graficznymi, jeżeli zapotrzebowanie na takowe pojawi się.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

(23.05.2019, 16:47:31)Wilhelm Orański napisał(a):
Po wniosku o przyjęcie widzę, że mamy podobne zainteresowania, Bracie von Bleacher. Być może w sposób bardziej profesjonalny ode mnie i wcześniejszych Heroldów Patriarszych, będzie Brat w stanie zająć się naszą heraldyką lub ogólnie kwestiami graficznymi, jeżeli zapotrzebowanie na takowe pojawi się.

Czcigodny Kardynale;
z pokorą pozdrawiam Ojca ciesząc się, że nasz Pan, Syn Boży, Jezus Chrystus, połączył nasze zainteresowanie i skierował moje kroki ku posłudze kapłańskiej. Jeżeli tylko będę mógł jakkolwiek pomóc w kwestiach heraldycznych bądź graficznymi/webowymi, to służę pomocą.

Z uniżoną prośbą o modlitwę,
Matthew von Bleacher.
ks. mgr net. Ludwik Orański-Nassau
[Obrazek: 2VgRC.png]
Odpowiedz

Witam Brata serdecznie w Stolicy Apostolskiej!
To wielka radość widzieć kolejnego powołanego do służby Bogu.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

(24.05.2019, 15:51:50)Aurelio de Medici y Zep napisał(a): Witam Brata serdecznie w Stolicy Apostolskiej!
To wielka radość widzieć kolejnego powołanego do służby Bogu.

Dlaczego Wasza Eminencja nie odpisuje na moje wiadomości via GG?
Odpowiedz

Z prostej przyczyny - nie wchodziłem na GG od kilku dni. Podobnie również nie było mnie kilka dni w mikronacjach. Przepraszam za kłopot, już się loguję Smile
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.