Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autografia Tymoteusza Piechoty
Wstęp
Oddaję do rąk  Rotryjczyków Moją Autobiografię która opisuje moją aktywność w Mikroświecie. Bowiem Mikroświat jest dla mnie ciekawy i pozostanę w nim. Moja Autografia  będzie zawierać 4 tomy. 

Tom I
Od Dzieciństwa do pobytu w Rotrii 
Urodziłem się  na Ziemiach Moskiewskich. Byłem Tam Synem Następcy Tronu o imieniu Włodzimierz, który posłał mnie do Szkoły Podstawowej gdzie miałem dużo lekcji. Pewnego dnia Kniaź Światosław powiedział do mnie że mam iśc z nim na Wydarzenie . Jak poszłem z nim na  to wydarzenie, to wydarzenie to postrzyżyny - ponieważ Mieszkańcy tych ziem byli poganani ( ja jestem Chrześcijaninem i wierzę w Jezusa Chrystusa) i uprawiali takie ceromonie. Po postrzyżynach Kniaź mnie złapał za nogę i powiedział żeby uciekał bo nadciąga wróg. Po długich latach Mojej wędrówki natrafiłem na wiele Mikronacji, aż w końcu znalazłem się w Rotrii. Jestem tam do dzisiaj. Na początku byłem świeckim Mieszkańcem, jednak potem Zdecydowałem się być Duchownym. Jednak sprawuję Posługę w Bialeńskiej Stolicy, Wolnogradzie.  Moim Mentorem stał się jego Eminencja Kardynał Janusz Adam Zabieraj. W Rotrii Planuję zostać tam na dłużej. 
Ciąg Dalszy Nastąpi.. 
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

Takim mentorem, że na PW nadal nie odpisałeś.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
[Obrazek: 101005704499841870.jpeg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg.