Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autografia Tymoteusza Piechoty
Wstęp
Oddaję do rąk  Rotryjczyków Moją Autobiografię która opisuje moją aktywność w Mikroświecie. Bowiem Mikroświat jest dla mnie ciekawy i pozostanę w nim. Moja Autografia  będzie zawierać 4 tomy. 

Tom I
Od Dzieciństwa do pobytu w Rotrii 
Urodziłem się  na Ziemiach Moskiewskich. Byłem Tam Synem Następcy Tronu o imieniu Włodzimierz, który posłał mnie do Szkoły Podstawowej gdzie miałem dużo lekcji. Pewnego dnia Kniaź Światosław powiedział do mnie że mam iśc z nim na Wydarzenie . Jak poszłem z nim na  to wydarzenie, to wydarzenie to postrzyżyny - ponieważ Mieszkańcy tych ziem byli poganani ( ja jestem Chrześcijaninem i wierzę w Jezusa Chrystusa) i uprawiali takie ceromonie. Po postrzyżynach Kniaź mnie złapał za nogę i powiedział żeby uciekał bo nadciąga wróg. Po długich latach Mojej wędrówki natrafiłem na wiele Mikronacji, aż w końcu znalazłem się w Rotrii. Jestem tam do dzisiaj. Na początku byłem świeckim Mieszkańcem, jednak potem Zdecydowałem się być Duchownym. Jednak sprawuję Posługę w Bialeńskiej Stolicy, Wolnogradzie.  Moim Mentorem stał się jego Eminencja Kardynał Janusz Adam Zabieraj. W Rotrii Planuję zostać tam na dłużej. 
Ciąg Dalszy Nastąpi.. 
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

Takim mentorem, że na PW nadal nie odpisałeś.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.