Liczba postów: 2014
    Liczba wątków: 65

Nie żeby coś, ale z wieloma ludźmi, którym Michalski zawdzięcza karierę poznałem go poniekąd ja wpychając go do pewnego programu, którego sam byłem wcześniej stypendystą. xD Muszę się z nim w końcu zobaczyć, obiecał mi za to piwo.
Cóż, z pięciu osób zakładających 11 lat temu ZSKHiW wyrósł genetyk i przyszły lekarz w jednym, orientalista, informatyk i (najgorzej) dwóch doktorantów. Z tych ostatnich to przynajmniej jeden w ramach prawdziwej science.
A mój bialeński gabinet miał konwersację na fejsie (obecny również ma) i raz nawet, co prawda w niepełnym składzie, 
obradował w realu.

Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani 
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus

Liczba postów: 140
    Liczba wątków: 15

(01.12.2021, 01:17:27)Ametyst I Dziecię napisał(a):  Nie żeby coś, ale z wieloma ludźmi, którym Michalski zawdzięcza karierę poznałem go poniekąd ja wpychając go do pewnego programu, którego sam byłem wcześniej stypendystą. xD Muszę się z nim w końcu zobaczyć, obiecał mi za to piwo.
Cóż, z pięciu osób zakładających 11 lat temu ZSKHiW wyrósł genetyk i przyszły lekarz w jednym, orientalista, informatyk i (najgorzej) dwóch doktorantów. Z tych ostatnich to przynajmniej jeden w ramach prawdziwej science.
A mój bialeński gabinet miał konwersację na fejsie (obecny również ma) i raz nawet, co prawda w niepełnym składzie, obradował w realu.
Ja też jestem na jakiejś bialeńskiej konfie na FB jakaś japońska sekcja 

x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini

Liczba postów: 2014
    Liczba wątków: 65

To nie na tej aktualnej. Ich od groma funkcjonuje - każdy rząd tworzy nową.

Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani 
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus

Liczba postów: 2919
    Liczba wątków: 344

Witam Brata ponownie w Rotrii! Cieszę się niezmiernie, że mogę Księdza po tylu latach spotkać. Nie było nam dane wiele rozmawiać, ale dobrze Księdza pamiętam 

Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.