08.02.2022, 20:59:32 

Proszę przedstawić dowody na to, że Wilhelm Orański brał udział w całym zajściu albo że ja temu przewodniczyłem. Bo to wierutne kłamstwa, wężowa wręcz mowa.

| 

Debata nad odtajnionym konklawe

| 

| 

08.02.2022, 20:59:32 

Proszę przedstawić dowody na to, że Wilhelm Orański brał udział w całym zajściu albo że ja temu przewodniczyłem. Bo to wierutne kłamstwa, wężowa wręcz mowa.

09.02.2022, 02:32:56 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.02.2022, 02:34:19 przez Michał Franciszek Lisewicz.)

Bardzo dziękuję za odbanowanie! 

Przybywam tu z powrotem i dziękuję, że zostałem tu wpuszczony. Także prosiłbym o przedstawienie dowodów na istnienie spisku. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz 
Markiz Bolonii i Bari, Baron Vinci Hetman wielki i podskarbi wielki Starosta brzeskolitewski Rector Universitatis Cracoviensis 

09.02.2022, 11:56:00 

Witam. 

Oczywiście Wasz spisek (sojusz) istnieje od dawna i nie jest to żadna tajemnica, którą trzeba udowadniać wszystkim zainteresowanym. Niemniej dowody takowe posiadam, także też są to rozmowy z członkami Waszego plastelinowego stronnictwa. Podobne materiały posiadają także Pio i Aurelii, ale uznaliśmy że publikacja ich teraz to słaba zagrywka, będą lepsze ku temu okazje.  

09.02.2022, 12:05:06 

Czcze gadanie. To tylko Wasza narracja, ale niefajna, bo oparta na kłamstwie. Lepiej chyba, że stronnictwo jest plastelinowe niż ... W każdym razie z plasteliny coś się zrobi. A z waszego, to nawet bicza nie ukręcisz.

| 

| Użytkownicy przeglądający ten wątek: | 
| 1 gości |