Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poczet Patriarchów Rotrii
Mam pewne pytanie (a właściwie to nawet prośbę) do przedstawicieli Państwa Kościelnego Rotria a mianowicie czy udałoby się wam zebrać i spisać „Poczet Patriarchów Rotrii" czyli kolejność rządzenia władców wspomnianego kraju wraz datą początku i końca w przypadku każdej z głowy kościoła? Mile widziane byłoby też ustalenie godzin wystąpień protodiakonów prezentujących nowe głowy rotryjskiego kościoła.
Obecnie niestety na Micropedii jest pomieszanie z poplątaniem a dodatkowo niektórych treści (zwłaszcza tych nowszych i tych z wyłączonych domen) tam może brakować.
Odpowiedz

(15.05.2025, 11:46:27)Krzysztof Hans napisał(a): Mam pewne pytanie (a właściwie to nawet prośbę) do przedstawicieli Państwa Kościelnego Rotria a mianowicie czy udałoby się wam zebrać i spisać „Poczet Patriarchów Rotrii" czyli kolejność rządzenia władców wspomnianego kraju wraz datą początku i końca w przypadku każdej z głowy kościoła? Mile widziane byłoby też ustalenie godzin wystąpień protodiakonów prezentujących nowe głowy rotryjskiego kościoła.
Obecnie niestety na Micropedii jest pomieszanie z poplątaniem a dodatkowo niektórych treści (zwłaszcza tych nowszych i tych z wyłączonych domen) tam może brakować.

Wydawało nam się, że już znalazła się na forum odpowiedź na waszą prośbę, ale możliwe, że gdzieś znikła dlatego w razie czego opublikuję moją pracę także tutaj.
[Obrazek: 101005704499828528_t.png]
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc

[Obrazek: LCMMSkW.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.