Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WNIOSKI
Wniosek rozpatrzony pozytywnie.
Odpowiedz

Magnificencjo Rektorze,

Składam na Wasze ręce wniosek o przyjęcie mojej osoby w poczet studentów pierwszego stopnia na Wydziale Teologii. 

Swój wniosek argumentuję chęcią dogłębnego poznania prawd wiary oraz rozwoju duchowego. 

Z wyrazami szacunku,
(-) Adrien Eryk Esjar Józef Alatriste

Królestwo Baridasu - Eislarska Republika Socjalna

Wolni 
Socjalni
Narodowi
Odpowiedz

Wniosek rozpatrzony pozytywnie. Proszę skontaktować się z JE mgr net. Carlosem Lorenzem de Medici y Zep w sprawie studiów.
Odpowiedz

Magnificencjo Rektorze,

Napisałem wiadomość prywatną do JE de Medici y Zep, jednak nie otrzymałem do tego czasu odpowiedzi. Czy mógł wystąpić jakiś błąd techniczny przez co JE po prostu nie dostał listu?
(-) Adrien Eryk Esjar Józef Alatriste

Królestwo Baridasu - Eislarska Republika Socjalna

Wolni 
Socjalni
Narodowi
Odpowiedz

Postaram się z nim skontaktować, w razie czego zmienimy koncepcję. Proszę o cierpliwość.
Odpowiedz

Niech napisze jeszcze raz. Tym razem wszystko co trzeba opiszę.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

Czyli Eminencja czuwa. Zachęcamy Eminencję do dalszego rozwoju naukowego poprzez uzyskanie licencjatu i doktoratu netowego z teologii.
Odpowiedz

Wasza Magnificencjo,

Serdecznie proszę o wpisanie mnie na studia teologiczne na UR. Swój wniosek motywuję chęcią rozpoczęcia kariery naukowej.

Cum debita reverentia,
(-) Tommaso Mancini SJ
Sua Altezza Serenissima
Alberto Tommaso
Duca di Parma
Odpowiedz

Wniosek rozpatruję pozytywnie i bardzo się cieszę. Skontaktuj się Bracie z kardynałem Carlosem Lorenzem w sprawie dalszego przebiegu studiów. W przypadku osiągnięcia pierwszego tytułu zawodowego, możesz wnioskować o zatrudnienie na Wydziale Teologii.
Odpowiedz

Rektorze traktorze co wozisz nagie dzieci na motorze! Wolność słowa! Gówno możesz. STOP blokowaniu ust. Prawda boli i będzie boleć! Ile kosztuje wazelina, dzięki której dostałeś nazwisko, dziś już jak widać, kurewskiego rodu, którego nazwisko noszą kurtyzany? Stop cenzurze!
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.