Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wieści z zagranicy
Nie chcąc pisać kolejnego postu tam, pragnę ukazać jak mnie śmieszy w "legalny" sposób usuwać przeciwników politycznych. Jako Przewodniczący Dumy mógłbym wnieść do SN o znieważanie mojej osoby, która podlega jak osoba Pana Prezydenta ochronie Sił Zbrojnych.

Gdyby wyeliminować wszystkich uczestników odbudowy Brodrii monarchicznej to warto wspomnieć również Baltazara i Jego Eminencję Aurelia Wink
[Obrazek: 101005704499830101.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Piotr Pawłow
Odpowiedz

(14.03.2021, 16:18:02)Taddeo Piccolomini napisał(a): Nie chcąc pisać kolejnego postu tam, pragnę ukazać jak mnie śmieszy w "legalny" sposób usuwać przeciwników politycznych. Jako Przewodniczący Dumy mógłbym wnieść do SN o znieważanie mojej osoby, która podlega jak osoba Pana Prezydenta ochronie Sił Zbrojnych.

Gdyby wyeliminować wszystkich uczestników odbudowy Brodrii monarchicznej to warto wspomnieć również Baltazara i Jego Eminencję Aurelia Wink

Tu nie chodzi już o monarchię, zauważyłem że trzeba zalegalizować tylko i wyłącznie władzę Andrzeja jako głównego Administratora. Cała ta idea Imperium Novum poszła się paść, dlatego porzuciłem Brodrię i nie chce do niej wracać, bo każdy powrót to coraz to nowsze i ciekawsze pomysły na ich odrodzenie. Za przeproszeniem najebać im aktywności 560 postów to powód, żeby komuś nie ufać...
Jego Świątobliwość Metropolita Broskwy i całej Brodrii
Paweł

[Obrazek: 86_01_12_21_10_44_29.png]
Odpowiedz

(14.03.2021, 16:18:02)Taddeo Piccolomini napisał(a): Nie chcąc pisać kolejnego postu tam, pragnę ukazać jak mnie śmieszy w "legalny" sposób usuwać przeciwników politycznych. Jako Przewodniczący Dumy mógłbym wnieść do SN o znieważanie mojej osoby, która podlega jak osoba Pana Prezydenta ochronie Sił Zbrojnych.

Wspominałem ci już w rozmowie telefonicznej co o tym sadze wiec warto poczekać i ew wspomóc nowy projekt Pawłowa
(-) Baltazar Ahmad Dostojewski
Imam/Strażnik Dwóch Meczetów/Kadi/Mufiti
[Obrazek: 1055.png]
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Piotr Pawłow, Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Za bezprawnego bana na Brodrii dziękuję; Brodria Swarzewskiego złamała konstytucyjne prawo do sądzenia się. Wstyd filozofku, wstyd. Despotyzm zaślepił oczy i już nie pamiętamy, żeby pozory legalności pozostawić? Wink
  • Piotr Pawłow
Odpowiedz

Za Grenina zostałem Bohaterem Brodrii. Jak się podjąłem próby odbudowy kraju to w nieistniejącym realu mnie przeklinał, a teraz Andrzej "przyjaciel" dał mi bana, ażebym nie mógł się śmiać z upadającego wraku? Wstyd. Miałem go za lepszego człowieka, nie mówiąc już o tym, że kozacy na Zaporożu uznali mnie za zdrajcę, bo sprzedałem się za denary i tytuły w RON-ie... Śmiech na sali, a raczej śmiech przez łzy bo takiej głupoty nigdy nie słyszałem.
Paweł

• Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Doszły mnie wieści, że Andrzej Swarzewski, nowy pan na Dworze Brodryjskim, chce abyśmy się przed nim ukorzyli, bo nie ma miejsca dla nas w Brodrii. Przykro. No cóż zostanie sam.
Paweł

• Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

A pan Maximilian? Big Grin
Odpowiedz

A niech sobie będzie gdzie chce. Zarządzam w Empoli, że Jego Ekscelencja Swarzewski jest persona non grata i Tobie też to zalecam przyjacielu.
Paweł

• Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

Kozacy go do konia przywiązać mają:
http://zaporoze.ct8.pl/viewtopic.php?p=166#p166
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Markiz Bolonii i Bari, Baron Vinci
Hetman wielki i podskarbi wielki
Starosta brzeskolitewski
Rector Universitatis Cracoviensis
Odpowiedz

(14.03.2021, 19:45:48)Michał Franciszek Lisewicz napisał(a): Kozacy go do konia przywiązać mają:
http://zaporoze.ct8.pl/viewtopic.php?p=166#p166

Cóż, skoro mu taki los gotują. Może Andrzejek się wstawi za swojego nowego przyjaciela. 
Paweł

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.