Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski techniczne - modernizacja forum
Forum zostalo przeniesione. Pod adresem rotria.pl niedlugo pojawi sie strona glowna Rotrii.
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Odpowiedz

Czy to znaczy, że się znowu przeprowadzamy ?
Jego Eminencja
Andream kardynał von Salza

Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela
Wielki Mistrz Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie

[Obrazek: 2U78e.png]
Odpowiedz

Nie, pod tym adresem pojawi się reprezentacyjna strona główna Rotrii. Forum zostanie tu, gdzie jest. Przynajmniej tak mniemam.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Dokładnie tak.

Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Orjon Surma
Odpowiedz

Z radością informuję, iż pod adresem: http://rotria.pl/ znajduje się nowa strona główna Rotrii. To co Państwo widzą, jest na razie niedoskonałym szkicem, dlatego też chętnie usłyszę w tym miejscu uwagi, co do tego jakie treści na naszej stronie powinny się znaleźć.
Jego Eminencja Albert Orański

[Obrazek: 2VgPQ.png]
Odpowiedz

Zapewne administracja się tym zajmie, a ja tymczasem witam Pana serdecznie w Rotrii Smile Zachęcam do zostania na dłużej.
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep

Odpowiedz

(05.05.2018, 22:52:07)Pius VI napisał(a): Z radością informuję, iż pod adresem: http://rotria.pl/ znajduje się nowa strona główna Rotrii. To co Państwo widzą, jest na razie niedoskonałym szkicem, dlatego też chętnie usłyszę w tym miejscu uwagi, co do tego jakie treści na naszej stronie powinny się znaleźć.

Jak widzę, strona się rozwija. Wygląda wspaniale, ma bardzo ciekawą zawartość Smile

Odpowiedz

Cóż to się stało z naszym forum?
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Aktualizowałem wczoraj MyBB, najwidoczniej część pluginów albo jest pod tą wersję niedostosowana, albo problem istnieje po stronie naszego motywu który swój ostatni update miał w grudniu 2016 roku. Znalazłem poprawioną wersję, ale nie rozwiązuje ona problemu z wyświetlającymi się wadliwie najnowszymi postami, tudzież tymczasowo wyłączyłem ten plugin.
Orjon Surma
Odpowiedz

Trzeba również przywrócić logo forum, bo zniknęło.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.