23.02.2018, 18:12:52
Forum zostalo przeniesione. Pod adresem rotria.pl niedlugo pojawi sie strona glowna Rotrii.
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
|
Wnioski techniczne - modernizacja forum
|
|
23.02.2018, 18:12:52
Forum zostalo przeniesione. Pod adresem rotria.pl niedlugo pojawi sie strona glowna Rotrii.
Orjon Surma
03.03.2018, 00:17:12
Czy to znaczy, że się znowu przeprowadzamy ?
Jego Eminencja
Andream kardynał von Salza Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela Wielki Mistrz Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie ![]()
03.03.2018, 00:20:52
Nie, pod tym adresem pojawi się reprezentacyjna strona główna Rotrii. Forum zostanie tu, gdzie jest. Przynajmniej tak mniemam.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc. ![]()
04.03.2018, 20:43:24
Dokładnie tak.
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Orjon Surma
05.05.2018, 22:52:07
Z radością informuję, iż pod adresem: http://rotria.pl/ znajduje się nowa strona główna Rotrii. To co Państwo widzą, jest na razie niedoskonałym szkicem, dlatego też chętnie usłyszę w tym miejscu uwagi, co do tego jakie treści na naszej stronie powinny się znaleźć.
Jego Eminencja Albert Orański
06.05.2018, 11:43:56
Zapewne administracja się tym zajmie, a ja tymczasem witam Pana serdecznie w Rotrii
Zachęcam do zostania na dłużej.
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
08.05.2018, 15:55:27
(05.05.2018, 22:52:07)Pius VI napisał(a): Z radością informuję, iż pod adresem: http://rotria.pl/ znajduje się nowa strona główna Rotrii. To co Państwo widzą, jest na razie niedoskonałym szkicem, dlatego też chętnie usłyszę w tym miejscu uwagi, co do tego jakie treści na naszej stronie powinny się znaleźć. Jak widzę, strona się rozwija. Wygląda wspaniale, ma bardzo ciekawą zawartość
13.05.2018, 16:41:14
Aktualizowałem wczoraj MyBB, najwidoczniej część pluginów albo jest pod tą wersję niedostosowana, albo problem istnieje po stronie naszego motywu który swój ostatni update miał w grudniu 2016 roku. Znalazłem poprawioną wersję, ale nie rozwiązuje ona problemu z wyświetlającymi się wadliwie najnowszymi postami, tudzież tymczasowo wyłączyłem ten plugin.
Orjon Surma
13.05.2018, 17:11:33
Trzeba również przywrócić logo forum, bo zniknęło.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |