Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
(26.08.2020, 22:40:06)Michał Franciszek Lisewicz napisał(a): Uważam jednak, że co do Diecezji Wileńskiej, nie należy jej usuwać bez stosownej bulli. Chyba że chodzi tylko o prace porządkowe na forum Kościoła Rotryjskiego w Rzeczypospolitej Obojga Narodów.

Na razie prace porządkowe na forum
(-) Ks. Abp Adalbertus Pronobis von Hippogriff-Piccolomini SJ,
Prymas Królestwa Skarlandu
Arcybiskup Walencji
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Osobisty Sekretarz Patriarchy Piusa VII
[Obrazek: adalbertus.abp.png]
Odpowiedz

Dobrze. Rozumiem. :-)

Swoją drogą, w Katedrze Wileńskiej odbywały się uroczystości. Także istnieje poddział Parafii pw. matki Bożej Ostrobramskiej w Wilnie.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Markiz Bolonii i Bari, Baron Vinci
Hetman wielki i podskarbi wielki
Starosta brzeskolitewski
Rector Universitatis Cracoviensis
Odpowiedz

(25.08.2020, 15:07:22)Andrew von Habsburg napisał(a): Ekscelencjo Pio Maria de Medici
Bardzo proszę o informację z jakich pieniędzy mam finansować Bronxu wyposażenie Gwardia i Zakonu

Zawezwano moją skromną osobę, więc odpowiem:

Wasza Cesarska, Królewska i Apostolska Wysokość,
Przewielebny Księże Kardynale,

sprawami finansów zajmę się po 1 września - w najbliższych dniach będę miał turbulencje związane z tymczasową przeprowadzką, ale zaraz po niej zajmę się sprawami finansowymi - w tym mapą (myślę, że idziemy już ku końcowi) i wszystkich kont.

Pozdrawiam ciepło,
(-) P. M. C. de Medici
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Wasza Eminencjo
Nie jestem Kardynałem, mój Brat nim był
Odpowiedz

To było akurat kierowane do JE Mikołaja Dredera. Ale kto wie... może pójdzie WCKiAW w ślady brata? Wink
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Bardzo przepraszam
Odpowiedz

Dobiegł końca miesiąc sierpień, więc czas go podsumować w oparciu o statystyki z leockiego ISMu. W sierpniu napisaliśmy 403 posty, co można uznać za przyzwoity wynik, ze średnią 23.71 na mieszkańca. Najwięcej postów napisałem osobiście - 110, na drugim miejscu uplasował się Janusz Zabieraj - 83, a podium zamyka Pio de Medici - 63 posty. Gratulacje dla naszego tercetu! Cool  Pomiędzy 3. a 4. miejscem jest gigantyczna przepaść, 4. w rankingu Taddeo Piccolomini napisał 22 posty. Aktywność w sierpniu to wielka sinusoida, wiadomo - okres urlopowy, zamieszanie z regencją, etc. Niemniej cieszy stabilnie pikująca do góry aktywność, doświadczonym okiem uważam, że potrzeba nam niewiele do stabilizacji aktywności na poziomie 15-20 postów dziennie. Jest to jak najbardziej wykonalne, czego dowodzą poprzednie miesiące. Ale przechodząc do meritum - najaktywniejszym dniem w sierpniu był 5. oraz 19. dzień tego miesiąca - w tych dniach na naszym forum zostało opublikowane po 43 posty. Brawo, świetny wynik! Czarnym punktem w sierpniu natomiast jest 8. oraz 23. dzień VIII miesiąca roku - wtedy też na naszym forum pojawiło się zero, wielkie zero nowych wypowiedzi. Średnia dzienna nowych wiadomości wynosi 13.00, więc w gruncie rzeczy nie jest to zły wynik.

Osobiście życzę nam wszystkim, abyśmy wspólnie we wrześniu wykręcili lepszy wynik, z lepszą dzienną średnią nowych wiadomości. Big Grin
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Stanisław Wieniawa
Odpowiedz

(02.09.2020, 10:37:21)Mikołaj Dreder napisał(a): Dobiegł końca miesiąc sierpień, więc czas go podsumować w oparciu o statystyki z leockiego ISMu. W sierpniu napisaliśmy 403 posty, co można uznać za przyzwoity wynik, ze średnią 23.71 na mieszkańca. Najwięcej postów napisałem osobiście - 110, na drugim miejscu uplasował się Janusz Zabieraj - 83, a podium zamyka Pio de Medici - 63 posty. Gratulacje dla naszego tercetu! Cool  Pomiędzy 3. a 4. miejscem jest gigantyczna przepaść, 4. w rankingu Taddeo Piccolomini napisał 22 posty. Aktywność w sierpniu to wielka sinusoida, wiadomo - okres urlopowy, zamieszanie z regencją, etc. Niemniej cieszy stabilnie pikująca do góry aktywność, doświadczonym okiem uważam, że potrzeba nam niewiele do stabilizacji aktywności na poziomie 15-20 postów dziennie. Jest to jak najbardziej wykonalne, czego dowodzą poprzednie miesiące. Ale przechodząc do meritum - najaktywniejszym dniem w sierpniu był 5. oraz 19. dzień tego miesiąca - w tych dniach na naszym forum zostało opublikowane po 43 posty. Brawo, świetny wynik! Czarnym punktem w sierpniu natomiast jest 8. oraz 23. dzień VIII miesiąca roku - wtedy też na naszym forum pojawiło się zero, wielkie zero nowych wypowiedzi. Średnia dzienna nowych wiadomości wynosi 13.00, więc w gruncie rzeczy nie jest to zły wynik.

Osobiście życzę nam wszystkim, abyśmy wspólnie we wrześniu wykręcili lepszy wynik, z lepszą dzienną średnią nowych wiadomości. Big Grin

Świetna statystyka, ciekawie się to czyta. Smile
Odpowiedz

Serce się raduje na każde dobre wiadomości dotyczące Rotrii. Sierpień jak to sierpień, miesiąc wakacyjny, odpoczynkowy to i aktywności nie należało się spodziewać a pomimo tego brawa dla tych, którym chciało się. Oby wrzesień był dla nas dobrym miesiącem, zwłaszcza pod względem zaangażowania wszystkich współtworzących owczarnię Pana.
[Obrazek: 5tcreVe.png]
Odpowiedz

(02.09.2020, 11:03:32)Stanisław Dmowski napisał(a): Serce się raduje na każde dobre wiadomości dotyczące Rotrii. Sierpień jak to sierpień, miesiąc wakacyjny, odpoczynkowy to i aktywności nie należało się spodziewać a pomimo tego brawa dla tych, którym chciało się. Oby wrzesień był dla nas dobrym miesiącem, zwłaszcza pod względem zaangażowania wszystkich współtworzących owczarnię Pana.

Wszystkie znaki na niebie i ziemi pozwalają zakładać, że tak będzie. Tym bardziej, że większość mikronacji notuje znaczy wzrost aktywności w miesiącach jesienno-zimowych. Będzie lepiej! Smile
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.