05.03.2021, 13:06:51
Nie będziemy wspominać kim my nie jesteśmy, bo wypisanie tego zajęłoby za dużo czasu, a go nie mamy.
|
Weryfikacja spraw kadrowych
|
|
05.03.2021, 13:06:51
Nie będziemy wspominać kim my nie jesteśmy, bo wypisanie tego zajęłoby za dużo czasu, a go nie mamy.
10.03.2021, 22:30:39
Uzyskałem uprawnienia, więc do jutra powinienem wydać wszystkie decyzje o przyjęciu w poczet studentów/doktorantów.
Chciałbym jeszcze nieoficjalnie poradzić się Kulegów w jednej sprawie - aby móc sprawować opiekę promotorską powinienem zapewne być pracownikiem naukowym UR. Czy nie będzie to niczym złym jeśli zatrudnię sam siebie także jako profesora? Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
![]()
10.03.2021, 22:45:54
Jeśli ktoś się będzie rzucał, to będzie to Okrutnik i nafaszerujemy takiego szpinakiem.
† PIO DE MEDICI
![]()
12.03.2021, 12:12:37
Widzę, że uzupełnienia wymaga też Informator. Postaram się to zrobić w najbliższych dniach, a następnie aktualizować na bieżąco. Będę tylko wdzięczny o pomoc w ustaleniu dat "panowania" kolejnych rektorów. Zdaje się, że brakuje Hieronima Sieniawskiego, Stanisława Dmowskiego oraz mojej osoby.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
![]()
19.04.2021, 12:44:13
Raz jeszcze chciałbym prosić o pomoc w ustaleniu dat "panowania" tych rektorów, którzy nastąpili po kardynale Sieniawskim. Chodzi o to, abym mógł w najbliższym czasie zaktualizować Informator.
EDIT: już znalazłem, ale może ktoś sprawdzić czy się nie pomyliłem. Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
![]()
31.08.2025, 14:26:01
Który Rotryjczyk posiadający wyższe wykształcenie zechciałby się podjąć zostania Rektorem, choćby tylko na miesiąc?
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
01.09.2025, 19:03:28
(01.09.2025, 15:03:55)Stanisław Wieniawa napisał(a): Mogę się podjąć. Okej. Jeszcze w sprawie kadrowej, to w sumie my sami moglibyśmy wesprzeć kadrę uniwersytetu tej ziemi. Na uczelnii u najwierniejszej córy kościoła, uzyskaliśmy (uzyskujemy) tytuł naukowy magistra net historii. Jesteśmy też tam Rektorem. Formalnie jeszcze tytuł ten nie został nadany, ale to dlatego, że zabrakło nam trochę chęci i czasu by wydać dokument. Nie mniej myślimy, że wrazie czego moglibyśmy zawsze nieco pomoc może asystować, czy pełnić rolę pracownika naukowo-dydaktycznego. /-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
02.09.2025, 21:49:08
Myślę, że w tym tygodniu skończę pisać pracę magisterską, gdyż jestem studentem Międzynarodowego Uniwersytetu Nordackiego, więc też jakoś wspomogę nasz uniwersytet i zostanę pracownikiem naukowym.
Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Ziemiański de Harlin la Sparasan OSI
Arcybiskup achkovski
Prymas II Federacji Nordackiej
Prefekt Kongregacji ds. Kościoła i Duchowieństwa
Książę Schwarzburgu
Hrabia Bari
Baron Andalo
![]()
03.09.2025, 08:22:52
(02.09.2025, 21:49:08)Henryk Ziemiański de Harlin napisał(a): Myślę, że w tym tygodniu skończę pisać pracę magisterską, gdyż jestem studentem Międzynarodowego Uniwersytetu Nordackiego, więc też jakoś wspomogę nasz uniwersytet i zostanę pracownikiem naukowym. Nie ma sprawy. Ale musimy zapytać jak prowadzone są studia w II FN? Czy to od razu są magisterskie czy też są studia 1 stopnia, a potem 2 stopnia tj. magisterskie. Bo od tego zależy jaki tytuł naukowy mielibyście w Rotrii. Poza tym ważne jest też to na jakim wydziale, czy kierunku studiujecie. U nas mamy wydział teologiczny, obojga praw i historyczny. Dlatego pytanie czy wasze obecne studia pokrywają się obszarowo, tematycznie z naszymi wydziałami.
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]() |
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |