Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WNIOSKI
Czcigodny Bracie,

wniosek został przyjęty do rozpatrzenia.

Cum debita reverentia,
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Odpowiedz

Cytat:x. Severino Castiglioni

Jego Magnificencja Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego

dr hab. net. Ksawery biskup van Berden

Wasza Magnificencjo!

Zwracam się uprzejmie z prośbą o uznanie tytułu netowego doktora prawa, jaki otrzymałem na Akademii Libertas w Wolnogradzie. Proszę również o zatrudnienie mej osoby na Wydziale Prawa i powierzenie Katedry Prawa Państwowego i Porównawczego. Jako dowód przedstawiam dyplomy i dorobek naukowy:

http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index...oard=511.0

http://spolecznosc.bialenia.net.pl/index...pic=5047.0

(-)  x. Severino Castiglioni
7 stycznia AD 2016
Odpowiedz

Cytat:Petros Domestosigos
obywatel Demokracji Surmeńskiej

JM Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego
dr hab. Ksawery biskup van Berden

Wasza Magnificencjo,

Zwracam się z wnioskiem o przyjęcie mnie na studia magisterskie na Wydziale Prawa Uniwersytetu Rotryjskiego.

Z wyrazami najwyższej rewerencji,

/-/ Petros Domestosigos
29 lutego AD 2016
/-/ brat Μακαρηος 
Archimandryta Zakonu Bazylianów

GG: 57248945
Odpowiedz

Jan Lubomirski

Wasza Magnifencjo,
zwracam się z prośbą o przyjęcie mnie na studia magisterskie na Wydziale Prawa Uniwersytetu Rotryjskiego
z wyrazami estymy
                                  Jan Lubomirski
Jan Lubomirski, herbu Wąż, pan na Korsuniu , Komisarz Miast Królewskich, Książę Sofii, członek pocztu hetmańskiego.
Odpowiedz

Szanowni Bracia,
wnioski zostały przyjęte pod rozpatrzenie. Stosowne decyzje ukażą się niebawem Smile
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Odpowiedz

Dziękuję.
/-/ brat Μακαρηος 

Odpowiedz

Wasza Magnificencjo,

Przepraszam, że się dopominam, ale minęły już ponad dwa tygodnie od złożenia wniosku i nie doczekałem się odpowiedzi. Kiedy mogę się jej spodziewać?

Z wyrazami szacunku,
/-/ brat Μακαρηος 

Odpowiedz

(16.03.2016, 00:06:20)Petros Domestosigos link napisał(a): Wasza Magnificencjo,

Przepraszam, że się dopominam, ale minęły już ponad dwa tygodnie od złożenia wniosku i nie doczekałem się odpowiedzi. Kiedy mogę się jej spodziewać?

Z wyrazami szacunku,

Najprawdopodobniej nigdy. Aktywność Rektora jest efemeryczna, tak jak i wszystkich dostojników państwowych w Rotrii. UR nie ma statutu, ani innych aktów prawnych regulujących jego działalność. Zapraszam do Księstwa Parmy, tam działa Instytut Prawa, który naucza tej dziedziny. Proszę wejść w zakładkę Księstwa Parmy i tam będzie drogowskaz.
Odpowiedz

(16.03.2016, 00:15:27)Severino Castiglioni link napisał(a): Najprawdopodobniej nigdy. Aktywność Rektora jest efemeryczna, tak jak i wszystkich dostojników państwowych w Rotrii. UR nie ma statutu, ani innych aktów prawnych regulujących jego działalność. Zapraszam do Księstwa Parmy, tam działa Instytut Prawa, który naucza tej dziedziny. Proszę wejść w zakładkę Księstwa Parmy i tam będzie drogowskaz.
Dostojny, dziękuję za poradę.

Zainteresuję się Instytutem Prawa w Parmie, ale nie rezygnuję z chęci studiowania i na Uniwersytecie Rotryjskim Smile
/-/ brat Μακαρηος 

Odpowiedz

Rozumiem, lecz trzeba być świadom, że czasy jego świetności minęły.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.