Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
W weekend planuję aktualizację skryptu forum do najnowszej wersji, w związku z czym w piątek bądź sobotę forum zostanie tymczasowo wyłączone na czas aktualizacji. Przepraszam za utrudnienia!
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Forum zostało zaktualizowane, jesteśmy już na najnowszej wersji. Wszystko powinno śmigać jak najbardziej poprawnie
Naprawiony został błąd powodujący problemy przy moderacji oraz przypinaniu wątków. Wszystko działa (a przynajmniej POWINNO) w 100% poprawnie.
W związku z awarią serwera strony były tymczasowo niedostępne. Myślę, że już dzisiaj nie będzie takich niespodzianek.
Dodano dzisiaj plugin umożliwiający polubienie posta. Można to zrobić poprzez kliknięcie na opcję "Chcę to polubić" pod postem (na czarnym pasku). Wszelkie błędy proszę zgłaszać

Plugin działa także w Tapatalku (a przynajmniej, wedle mojej wiedzy, powinien działać).
Liczba postów: 359
Liczba wątków: 29
Czy Braciom też często wyskakuje błąd 502 przy wchodzeniu na forum?
Sua Altezza Serenissima
Alberto Tommaso
Duca di Parma
Liczba postów: 272
Liczba wątków: 19
Notorycznie! Co najmniej raz dziennie.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR
Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa
Mamy tani serwer, który nie wyrabia zwyczajnie. Obciążenie jest za duże.
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Zedytowałem czcionki forum - poprzednie miały mały problem z polskimi znakami. Jeśli gdzieś będą jeszcze problemy - proszę o cynk w wiadomości prywatnej bądź na GG. Teraz też forum może wczytywać się nieco szybciej.
W dniu dzisiejszym forum było nieczynne z powodu prac po stronie usługodawcy. Z tego co widzę zostaliśmy przeniesieni na nowszy serwer, więc być może mniejsze będzie ryzyko napotkania błędu. Zoptymalizowałem bazę danych, więc forum powinno nieco szybciej chodzić.