Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wnioski techniczne - modernizacja forum
W weekend planuję aktualizację skryptu forum do najnowszej wersji, w związku z czym w piątek bądź sobotę forum zostanie tymczasowo wyłączone na czas aktualizacji. Przepraszam za utrudnienia!
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Odpowiedz

Forum zostało zaktualizowane, jesteśmy już na najnowszej wersji. Wszystko powinno śmigać jak najbardziej poprawnie Smile
Orjon Surma
Odpowiedz

Naprawiony został błąd powodujący problemy przy moderacji oraz przypinaniu wątków. Wszystko działa (a przynajmniej POWINNO) w 100% poprawnie.
Orjon Surma
Odpowiedz

W związku z awarią serwera strony były tymczasowo niedostępne. Myślę, że już dzisiaj nie będzie takich niespodzianek.
Orjon Surma
Odpowiedz

Dodano dzisiaj plugin umożliwiający polubienie posta. Można to zrobić poprzez kliknięcie na opcję "Chcę to polubić" pod postem (na czarnym pasku). Wszelkie błędy proszę zgłaszać Wink
Plugin działa także w Tapatalku (a przynajmniej, wedle mojej wiedzy, powinien działać).
Orjon Surma
Odpowiedz

Czy Braciom też często wyskakuje błąd 502 przy wchodzeniu na forum?
Sua Altezza Serenissima
Alberto Tommaso
Duca di Parma
Odpowiedz

Notorycznie! Co najmniej raz dziennie.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

Mamy tani serwer, który nie wyrabia zwyczajnie. Obciążenie jest za duże.

Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Orjon Surma
Odpowiedz

Zedytowałem czcionki forum - poprzednie miały mały problem z polskimi znakami. Jeśli gdzieś będą jeszcze problemy - proszę o cynk w wiadomości prywatnej bądź na GG. Teraz też forum może wczytywać się nieco szybciej.
Orjon Surma
Odpowiedz

W dniu dzisiejszym forum było nieczynne z powodu prac po stronie usługodawcy. Z tego co widzę zostaliśmy przeniesieni na nowszy serwer, więc być może mniejsze będzie ryzyko napotkania błędu. Zoptymalizowałem bazę danych, więc forum powinno nieco szybciej chodzić.
Orjon Surma
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.