Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Dość pandemicznie - w domowym zaciszu Smile
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

W parku ludzie bez masek chodzili. Obostrzenia wpłynęły na konieczność zjedzenia tortilli (w sobotę) i pizzy (w niedzielę) w aucie. Dobrze, że byliśmy autem dziewczyny, bo w swoim nie chciałbym za bardzo jeść w środku. Ryzyko uświnienia tapicerki.
Odpowiedz

Będą dziś Bracia oglądali "Don Stanislao"? Czy szykuje się zamieszanie, jakie TVN zapowiada? Ja niecierpliwie czekam na emisję.
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep

Odpowiedz

Muszę przeprosić za swoją nieobecność, niestety choroba mnie zmogła dość mocno, cały czas jeszcze nie powróciłem do pełni sił, ale postaram się trochę częściej wchodzić i pozałatwiać sprawy urzędowe.
[Obrazek: 5tcreVe.png]
Odpowiedz

Bogu dzięki, że lepiej się czujecie, Wasza Ekscelencjo! Życzę dużo zdrowia Smile

Odpowiedz

Cieszymy się, że Ekscelencja Sekretarz powrócił. Trzymamy kciuki za pracę!
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

(09.11.2020, 00:54:04)Janusz Zabieraj napisał(a): W parku ludzie bez masek chodzili. Obostrzenia wpłynęły na konieczność zjedzenia tortilli (w sobotę) i pizzy (w niedzielę) w aucie. Dobrze, że byliśmy autem dziewczyny, bo w swoim nie chciałbym za bardzo jeść w środku. Ryzyko uświnienia tapicerki.

W parku chyba można chodzić bez maseczek? Tak samo jak w lasach i na plażach. 

Nie lubię jeść w samochodzie, tym bardziej nie lubię jeść podczas jazdy, co parę razy zdarzyło mi się podczas pośpiechu w podróży i muszę przyznać, że hot-dog z Orlenu, jedzony w pośpiechu podczas jazdy smakuje rewelacyjnie. Wink A brudna tapicerka to nic złego - można rzec, że to chleb dla wielu osób, którzy trudnią się auto-kosmetyką. Wink
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Taddeo Piccolomini
Odpowiedz

(09.11.2020, 20:29:52)Brat Symeon napisał(a): Będą dziś Bracia oglądali "Don Stanislao"? Czy szykuje się zamieszanie, jakie TVN zapowiada? Ja niecierpliwie czekam na emisję.

Mnie dziwi, że nie da się tego obejrzeć bezpłatnie tylko na ich dziwacznej platformie, co naturalnie ogranicza im zasięgi. TVN z jednej strony chce mieć wpływ na opinię publiczną, ale robi wszystko, aby materiały tego typu obejrzeli w 99% ludzie już przekonani.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Dokładnie nad tym samym się zastanawiałem i z tego powodu nie zdołałem obejrzeć transmisji. Pech chciał, że do telewizora nie miałem wczoraj dostępu.
Podobnie jest z innymi mediami o podobnym profilu. Gazeta Wyborcza i Newsweek też wymagają internetowej prenumeraty. Z jednej strony zrozumiałe, bo nikt tych treści za darmo nie tworzy, a z drugiej, docierają one wyłącznie do dawno przekonanych zwolenników tych mediów.

Odpowiedz

Z większością stacji jest tak, że oglądają je wyłącznie ludzie przekonani.
Gagik Bagratuni
Գագիկ Բագրատունի
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.