Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
To może pociągniemy ten temat Smile Jaki był Wasz pierwszy telefon? Mój Motorola W208, szaleństwo Big Grin
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Ja miałem Siemensa A70.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

Siemens C25. A potem Nokia 3510 jeszcze czarnobiała. Pamiętacie jak minuta połączenia była za ponad złotówkę? A teraz mam wszystko no limit i 10 GB neta. Smile

Porównajcie:

[Obrazek: Siemens_c25.jpg]

[Obrazek: 1.png]
Odpowiedz

U mnie też jakiś Siemens chyba, ale szczegółów nie pamiętam. :/ Jeszcze w sieci Sami Swoi xD
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

(13.08.2017, 11:20:07)Aurelio Bentini napisał(a): To może pociągniemy ten temat Smile Jaki był Wasz pierwszy telefon? Mój Motorola W208, szaleństwo Big Grin

To niezły telefon i nowoczesny. Młodzi jesteście Synu.
Odpowiedz

(13.08.2017, 14:55:51)Paolo Carlo de Medici y Zep napisał(a):
(13.08.2017, 11:20:07)Aurelio Bentini napisał(a): To może pociągniemy ten temat Smile Jaki był Wasz pierwszy telefon? Mój Motorola W208, szaleństwo Big Grin

To niezły telefon i nowoczesny. Młodzi jesteście Synu.

Zgadza się, chyba jestem jednym z najmłodszych w Rotrii.
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep

Odpowiedz

Hmm, o ile dobrze pamiętam to któraś z Nokii, bodajże 6020 - najmilej jednak wspominam Sony Ericssona k800i, którego używałem praktycznie z kilka lat. Sporo rzeczy tam ograłem Smile Niestety, nie mam od niego ładowarki - a szkoda, bo posiadam kartę pamięci, której nie mogę włożyć do adaptera/obecnego telefonu, ponieważ jest ona w standardzie nie MicroSD, a M2 - i jest niestety nieco za duża, a chciałbym jednak zobaczyć, co tam jest.
Orjon Surma
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Odpowiedz

K800i to był rewelacyjny telefon. Miałem go najdłużej. Robił dobre zdjęcia na owe czasy. Najgorszy - Samsung Galaxy S4.
Odpowiedz

W ogóle Sony Ericsony to była klasa! <3 Miałem dwa.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski, prof. UR

Szlachetny Pan, Pierwszy Minister Signorii Rotryjskiej, Prorektor Uniwersytetu Rotryjskiego, profesor nadzwyczajny Uniwersytetu Rotryjskiego, Dziekan Wydziału Prawa UR, kawaler Orderu Odrodzenia Księstwa Sieny, doktor. net prawa

Odpowiedz

Ja miałem tylko jednego, ale też świetnie wspominam tę markę Big Grin

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.