Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
W ogóle gdyby ktoś z Was był w drugiej połowie miesiąca w Srakowie to zapraszam na fajną wystawę mojego znajomego: https://www.facebook.com/events/11195044...f=newsfeed

Część eksponatów miałem nawet na sobie, kto widział ten wie.
Professore net. Dottore di Ricerca e Dottore Honoris Causa
Ametisto Cardinale Faradobus di Milano
Il Grande e Magnifico Re di Hirschbergia e Weerland
[Obrazek: 99633905753129374.png]
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Aurelio de Medici y Zep, Miguel de Catalan
Odpowiedz

Ja od dawna nie mogę się do Krakowa wybrać, ale jak mi się uda, to kto ma wiedzieć, będzie wiedział Smile
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR

Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.

[Obrazek: aurelio-kardyna-gotowy-herb.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Miguel de Catalan
Odpowiedz

http://forum.rotria.pl/showthread.php?ti...6#pid15656

Tradycyjnie, zaktualizowałem prowadzone przeze mnie statystyki. Zapraszam do zapoznania się ze zmianami, które nastały po pontyfikacie Piusa VII oraz po konklawe, które obrało Benedykta II.
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Dziekan Kolegium Kardynalskiego
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
  • Enrique Sánchez Oviedo
Odpowiedz

Ciekawie brzmi określenie niewola Skarlandzko-niderlandzka. Big Grin Wink
Odpowiedz

Właśnie zorientowałem się, że całkiem niedawno, bo 5 sierpnia, przeoczyłem czwartą rocznicę istnienia mojej postaci i jednocześnie czwartą rocznicę pojawienia się w Rotrii. 8 sierpnia to już czterolecie v-kapłaństwa. Czas jednak leci niezwykle szybko Smile Cieszę się, że w okolicach moich rocznic pojawili się w Rotrii nowi księża, bo to chyba najlepszy możliwy prezent. Wam również kolejne lata w Patrymonium miną bardzo szybko i bardzo możliwe (tak było i jest w moim wypadku), że będą to lata wspaniałe, pełne niezwykłych przygód i doświadczeń. Rotria to naprawdę wyjątkowa społeczność i wyjątkowe dzieło. Bardzo się cieszę, że tu trafiłem Smile
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR

Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.

• Enrique Sánchez Oviedo
Odpowiedz

Ja za 3 dni mam siedmiolecie.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
[Obrazek: 101005704499841870.jpeg]
  • Enrique Sánchez Oviedo
Odpowiedz

Zatem wszystkiego najlepszego! Big Grin
  • Enrique Sánchez Oviedo, śp. Stefan II
Odpowiedz

21., a Brat Pio 29 lipca 2013 roku, to nasze daty zamieszkania w Rotrii. Zastanawiające jest to, że wszyscy najstarsi stażem rotryjczycy przybyli do Stolicy Pawłowej właśnie w wakacje.  Smile
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Dziekan Kolegium Kardynalskiego
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
  • Enrique Sánchez Oviedo
Odpowiedz

Ja bym przybył z parę lat wcześniej, ale forum wydawało mi się za skomplikowane. A mogłem się zarejestrować, popytać. Smile
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
[Obrazek: 101005704499841870.jpeg]
  • Enrique Sánchez Oviedo
Odpowiedz

Ja gościłem tu jeszcze w 2013/2014 r., bodajże w maju. Tamta postać zniknęła w naturalny sposób, ale nie została uśmiercona, więc jeśli ktoś chce oskarżać mnie o klonerstwo, to poniekąd ma podstawy Big Grin Również w kwietniu 2017 r. zarejestrowałem się w Rotrii, ale wówczas nie doczekałem się aktywacji konta i ostatecznie rozwinąłem skrzydła jako Aurelio Bentini/Castiglioni/de Medici y Zep.
Pierwszy raz usłyszałem o Rotrii chyba w 2012 r. i od tamtej pory nigdy o niej nie zapomniałem. Za rok minie już cała dekada, odkąd Rotria jest częścią moich myśli Smile

• Enrique Sánchez Oviedo, Miguel de Catalan
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 Melroy van den Berg.