Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
(26.02.2022, 20:59:06)Mikołaj Dreder napisał(a): Mieszkańcy, w tym wypadku oczywiście obywatele RON.

Ponieważ w Skarlandzie został praktycznie sam Norbert, RON tworzy znacznie większa społeczność, a otrzymaliśmy sporo sygnałów - mamy nadzieję fałszywych - co do których chcemy mieć pewność.

Trochę głupota, mieszkańcem i to faktycznie budującym RON, posiadającym status mieszczanina można być bez obywatelstwa, a wykluczanie wszystkich innych mikronacji jest nieodpowiedzialne. Jeżeli już macie robić kontrolę to kontrolujcie wszystkich, a nie targetujecie jedną grupę.

Weryfikacja// Użytkownik został zweryfikowany 
Jan Lubomirski, herbu Wąż, pan na Korsuniu , Komisarz Miast Królewskich, Książę Sofii, członek pocztu hetmańskiego.
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Vilarte
Odpowiedz

(26.02.2022, 18:25:45)Vilarte napisał(a):
(26.02.2022, 14:37:47)Mikołaj I napisał(a): Prawdziwy spokój zapanuje - jak nie będzie niczego.

To też cytat, Kononowicza.

To UNP już osiągnęła i nie wygląda to zbyt sympatycznie. Pollin nie potrzebuje raczej kolejnego cmentarza. Ale cóż.

Dwa - zacytuję swój post z forum sarmackiego:

Poza tym tego typu cenzura nie uwzględnia warunków mikronacji, gdzie ktoś może mieć wiele obywatelstw, ale jedno centrum aktywności. Tak jak ja mam dwa + KH, ale centrum mojej aktywności jest Sarmacja. Gdybym miał jeszcze RONowskie i z tego powodu by mnie tam cenzurowali, to pewne kroki bym podjął.

Trzy: jeszcze wczoraj była mowa o obywatelach RON, tymczasem dzisiaj w w/w poście kard. Dredera jest mowa o MIESZKAŃCACH RON. Pomyłka czy dalsze zaostrzenie restrykcji?

Cztery: skoro klony były także w Skarlandzie, to dlaczego cenzurą objęto tylko wypowiedzi autorstwa ludzi z RON?

Odpowiemy na drugie pytanie: posiadanie wiele obywatelstw nie jest kloningiem. Tych dwóch spraw nie łączymy i nigdzie one łączone nie są. Wtedy zawsze działa pan pod jednymi (może kulturowo ustalonymi) ale nadal jednymi personaliami. Nie rozumiemy tego poruszenia.

Druga sprawa, żądamy sprostowania słów, jakoby to z naszych ust padły słowa o niestabilności Rzeczypospolitej. W innym przypadku Jego Książęca Mość potępia puste słowa, które nigdy nie padły z ust Patriarchy.
† PIO DE MEDICI
[Obrazek: 7920e885f2f0e.png]
Odpowiedz

Przepraszamy za małą nieobecność. Zbyt dużo rzeczy się nałożyło: konkursy dla młodzieży, próby do bierzmowania... Nie mieliśmy kiedy spokojnie do komputra usiąść. Przepraszamy.
† PIO DE MEDICI
Odpowiedz

Nieobecność się zdarza.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Ja chciałbym tylko zauważyć, że następny post Jego Świątobliwości będzie zarazem jego 2137. postem. Czekanie na powrót patriarchy nigdy nie było tak emocjonujące Big Grin
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Ametyst I Dziecię
Odpowiedz

Czekamy na Waszą Świątobliwość.
Tymoteusz Dostojewski 
Baron Arrezo
Odpowiedz

Ja jestem dumnym twórcą 2137 posta na forum Bialenii.
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
Odpowiedz

Chcieliśmy to zrobić, ale nas ubiegłeś Ametyście.
† PIO DE MEDICI
Odpowiedz

Wychodzi na to, że post nr 2137 jest postem o innym poście nr 2137. Rotryjska incepcja.
[-] 2 użytkowników lubi ten post.
  • Ametyst I Dziecię, Aurelio de Medici y Zep
Odpowiedz

Inceptium Rotium Amen! Smile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.