Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szokujące wydarzenia w RON
Ja na żadnej rozprawie w ich masońskim sądzie nie stanę. To uwłacza mojej godności.
Odpowiedz

Nie żeby coś, ale ja na miejscu przedmówcy pojawiłbym się tam 26 lutego. Wtedy przypada akurat rocznica jego pamiętnych słów:

Cytat:Rotria to kpina. Państwo czterech kardynałów plus ich pseudojednosobowe państewka typu Toskania i Anwterpia. Wypowiedziałbym wszelkie umowy z nimi.
S. Wieniawa, 26.2.2022 godz. 13:07  Tongue

Jak to mówił pewien realowy ideolog z drugiej strony skali - neofici są najpobożniejsi.
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Michał Franciszek Lisewicz
Odpowiedz

Nadal uważam, że te jednoosobowe państewka to kpina. Wink Dlatego dążymy do reformy.
Odpowiedz

Ta baba, co mnie krytykuje w RON. Ciekawe czyj to klon. Jak myślicie? Po stylu?
Odpowiedz

(05.02.2023, 20:24:40)Stanisław Wieniawa napisał(a): Ciekawe czyj to klon.

Wypierdalać! Czyim klonem jesteście?

(https://docplayer.pl/10035054-Wandejskie...nicji.html tak mi się skojarzyło błagam nie bijcie)
x. Joachim von Ribbentrop
[Obrazek: tbh27]
Odpowiedz

(05.02.2023, 20:24:40)Stanisław Wieniawa napisał(a): Ta baba, co mnie krytykuje w RON. Ciekawe czyj to klon. Jak myślicie? Po stylu?

https://youtu.be/yftqvDNIZlA
Amethystus cardinalis Faradobus marchio Mediolani
Secretarius Status Sanctae Sedis · Universitatis Rotriensis Rector Magnificus
[Obrazek: 99633905753129374.png]
[-] 1 użytkownik polubienia ten post.
  • Fiodor Godunow
Odpowiedz

(05.02.2023, 20:52:13)Joahim-von-R napisał(a):
(05.02.2023, 20:24:40)Stanisław Wieniawa napisał(a): Ciekawe czyj to klon.

Wypierdalać! Czyim klonem jesteście?

(https://docplayer.pl/10035054-Wandejskie...nicji.html tak mi się skojarzyło błagam nie bijcie)

He, he. Dobre.
Odpowiedz

Kardynał Wieniawa przegrał w RON sprawę. Przynajmniej w praktyce na to wygląda. Uznano konto Lucjana Fera za klonerskie i należące do Jego Eminencji. Jedynym i najmocniejszym dowodem jest pokrycie się adresów IP. Szczególnie podkreślono fakt, że jest to IP jednego z uniwersytetów, a JE Wieniawa jest pracownikiem uczelni, zatem z pewnością ta okoliczność działa na jego niekorzyść. Niestety, jest dokładnie przeciwnie i Sąd w RON opierając się na takiej poszlace mocno traci na wiarygodności. Jest do bowiem sieć uczelniana, a zatem publiczna, lub przynajmniej dostępna dla wielu osób. Samych studentów na tej niewymienionej z nazwy uczelni jest ok. 40 000, o pracownikach i ewentualnych gościach lub "pożyczających" sobie WiFi nie będę wspominał. Lucjanem Ferem może być każdy. Mogę być nim nawet ja, bo przecież niewykluczone, że skorzystałem kiedyś z tej sieci. Gdyby dochodzenie wskazało na sieć domową, dowód byłby niemal rozstrzygający. W tym wypadku absolutnie taki nie jest i postępowanie powinno być kontynuowane, a w razie braku poważnych dowodów, umorzone.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Oczywiście że tak. O mikronacjach mówiłem na wielu zajęciach. Ale w RON są zakute łby i tego nie zrozumieją.
Odpowiedz

Ta sytuacja to bardzo groźny precedens, bowiem niedługo nie będzie można bez obaw skorzystać z sieci publicznej przy logowaniu do mikronacji. Gdy kloner upiera się, że wszystkie jego klony tworzone na jednym domowym IP to w gruncie rzeczy jego rodzina, wszystko jest w porządku i dlaczego mu nie zaufać? Gdy uczciwy człowiek loguje się z sieci publicznej i przypadkiem jego IP pokrywa się z adresem innego użytkownika, z pewnością jest kłamcą.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość, 
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo wielki książę kardynał de Medici y Zep
Kamerling Świętego Kościoła Rotryjskiego,
Prymas Brodrii, Wielki Książę Toskanii, etc.

[Obrazek: aurelio-kamerling-herb.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.