Liczba postów: 3156
Liczba wątków: 295
Ja na żadnej rozprawie w ich masońskim sądzie nie stanę. To uwłacza mojej godności.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
znany światu również jako
Stanisław Wieniawa
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc.
Kardynał Świętego Kościoła Rotryjskiego, Wielki Książę Ankony
Liczba postów: 124
Liczba wątków: 10
05.02.2023, 14:36:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.02.2023, 14:38:52 przez Vilarte.)
Nie żeby coś, ale ja na miejscu przedmówcy pojawiłbym się tam 26 lutego. Wtedy przypada akurat rocznica jego
pamiętnych słów:
Cytat:Rotria to kpina. Państwo czterech kardynałów plus ich pseudojednosobowe państewka typu Toskania i Anwterpia. Wypowiedziałbym wszelkie umowy z nimi.
S. Wieniawa, 26.2.2022 godz. 13:07
Jak to mówił pewien realowy ideolog z drugiej strony skali - neofici są najpobożniejsi.
Nadal uważam, że te jednoosobowe państewka to kpina.

Dlatego dążymy do reformy.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
Stanisław Wieniawa
Ta baba, co mnie krytykuje w RON. Ciekawe czyj to klon. Jak myślicie? Po stylu?
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
Stanisław Wieniawa
Liczba postów: 97
Liczba wątków: 4
(05.02.2023, 20:24:40)Stanisław Wieniawa napisał(a): Ciekawe czyj to klon.
Wypierdalać! Czyim klonem jesteście?
(
https://docplayer.pl/10035054-Wandejskie...nicji.html tak mi się skojarzyło błagam nie bijcie)
x. Joachim von Ribbentrop
Liczba postów: 1854
Liczba wątków: 65
(05.02.2023, 20:24:40)Stanisław Wieniawa napisał(a): Ta baba, co mnie krytykuje w RON. Ciekawe czyj to klon. Jak myślicie? Po stylu?
https://youtu.be/yftqvDNIZlA
Professore net. Dottore di Ricerca e Dottore Honoris Causa
Ametisto Cardinale Faradobus di Milano
Il Grande e Magnifico Re di Hirschbergia e Weerland
1 użytkownik polubienia ten post.1 użytkownik polubienia ten post.
• Fiodor Godunow
(05.02.2023, 20:52:13)Joahim-von-R napisał(a): (05.02.2023, 20:24:40)Stanisław Wieniawa napisał(a): Ciekawe czyj to klon.
Wypierdalać! Czyim klonem jesteście?
(https://docplayer.pl/10035054-Wandejskie...nicji.html tak mi się skojarzyło błagam nie bijcie)
He, he. Dobre.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
Stanisław Wieniawa
Liczba postów: 3211
Liczba wątków: 402
Kardynał Wieniawa przegrał w RON sprawę. Przynajmniej w praktyce na to wygląda. Uznano konto Lucjana Fera za klonerskie i należące do Jego Eminencji.
Jedynym i
najmocniejszym dowodem jest pokrycie się adresów IP. Szczególnie podkreślono fakt, że jest to IP jednego z uniwersytetów, a JE Wieniawa jest pracownikiem uczelni, zatem z pewnością ta okoliczność działa na jego niekorzyść. Niestety, jest dokładnie przeciwnie i Sąd w RON opierając się na takiej poszlace mocno traci na wiarygodności. Jest do bowiem sieć uczelniana, a zatem publiczna, lub przynajmniej dostępna dla wielu osób. Samych studentów na tej niewymienionej z nazwy uczelni jest ok. 40 000, o pracownikach i ewentualnych gościach lub "pożyczających" sobie WiFi nie będę wspominał. Lucjanem Ferem może być każdy. Mogę być nim nawet ja, bo przecież niewykluczone, że skorzystałem kiedyś z tej sieci. Gdyby dochodzenie wskazało na sieć domową, dowód byłby niemal rozstrzygający. W tym wypadku absolutnie taki nie jest i postępowanie powinno być kontynuowane, a w razie braku poważnych dowodów, umorzone.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR
Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.
Oczywiście że tak. O mikronacjach mówiłem na wielu zajęciach. Ale w RON są zakute łby i tego nie zrozumieją.
Świętej Pamięci
Stephanus PP. II
Stanisław Wieniawa
Liczba postów: 3211
Liczba wątków: 402
Ta sytuacja to bardzo groźny precedens, bowiem niedługo nie będzie można bez obaw skorzystać z sieci publicznej przy logowaniu do mikronacji. Gdy kloner upiera się, że wszystkie jego klony tworzone na jednym domowym IP to w gruncie rzeczy jego rodzina, wszystko jest w porządku i dlaczego mu nie zaufać? Gdy uczciwy człowiek loguje się z sieci publicznej i przypadkiem jego IP pokrywa się z adresem innego użytkownika, z pewnością jest kłamcą.
Jego Wielkoksiążęca i Arcykatolicka Mość,
Jego Eminencja x. dr net. Aurelio Lorenzo Carlo Paolo kard. de Medici y Zep, prof. UR
Najwyższy Trybun Świętego Kościoła Rotryskiego, Wielki Książę Toskanii, Wielki Książę Rotrii etc.