Ocena wątku:
  • 7 głosów - średnia: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karczma pod Mitrą i Pastorałem
Bracia! Nie istota w tym kogo dziś wspominamy! Ważne, żeby pobożnie i ku chwale Bożej! A czy w tym czy tamtym kalendarzu...
(-)  Marcin Zagłoba
Odpowiedz

Proszę bardzo, umiłowani Bracia.

Odpowiedz

Co tak cicho?
Odpowiedz

Oby tylko odpoczywali... żeby nie okazało się, że wszyscy jutro o 8:00 wyruszają zbroić się w kaganek oświaty Big Grin
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Odpowiedz

(02.09.2018, 01:16:12)Sylwester I napisał(a): Oby tylko odpoczywali... żeby nie okazało się, że wszyscy jutro o 8:00 wyruszają zbroić się w kaganek oświaty Big Grin

Wasza Świątobliwość, mam pewne obawy co do tego ;-)
A nawet pewność co do części osób. Pewnie coś koło połowy albo raczej trochę mniej. (Zważywszy, iż ci, co studiują, zaczną za miesiąc.) Bo ja na przykład już idę w poniedziałek...
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz
Markiz Bolonii i Bari, Baron Vinci
Hetman wielki i podskarbi wielki
Starosta brzeskolitewski
Rector Universitatis Cracoviensis
Odpowiedz

Mam pewne obawy, że jak wystartuje rok szkolny i rok akademicki nasza aktywność spadnie do zera  Undecided
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

(02.09.2018, 14:45:11)Nicolò Dreder napisał(a): Mam pewne obawy, że jak wystartuje rok szkolny i rok akademicki nasza aktywność spadnie do zera  Undecided

Do zera to może nie, ale dość znacząco Sad
(-)  Marcin Zagłoba
Odpowiedz

Stały, stabilny, niski poziom. Smile
Odpowiedz

Ech... takie życie. Kto oczekiwał, że ten chwilowy bum aktywnościowy utrzyma się na długo, ten jest wyjątkowo naiwny. Tak czy inaczej, winniśmy dbać o to, by nasza aktywność nie spadła do zera, a przejawiała się choć kilkoma postami dziennie.
Jego Eminencja Albert Orański

[Obrazek: 2VgPQ.png]
Odpowiedz

(02.09.2018, 20:49:22)Albert Orański napisał(a): Ech... takie życie. Kto oczekiwał, że ten chwilowy bum aktywnościowy utrzyma się na długo, ten jest wyjątkowo naiwny. Tak czy inaczej, winniśmy dbać o to, by nasza aktywność nie spadła do zera, a przejawiała się choć kilkoma postami dziennie.

Wiadomo, mikronacje to tylko rozrywka i u każdego na pierwszym miejscu są obowiazki realne, ale żyjemy w czasach, gdy telefony mają potężne podzespoły i wszędzie możemy korzystać z szybkiego Internetu mobilnego, dlatego wejście na forum - niekoniecznie z pisaniem posta - jest możliwe dla każdego. Np. w komunikacji publicznej, zamiast bezcelowego przeglądania fejsa Wink
(-) Mikołaj kardynał Dreder
Kardynał biskup Ostii

[Obrazek: 14101934_nicolodreder2.png?w=1100]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.