Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WNIOSKI
(11.07.2016, 09:42:20)Petros Domestosigos link napisał(a):
Cytat:Wasza Magnificencjo,

Wnoszę o zmianę przydzielonego mi promotora z uwagi na brak jakiejkolwiek aktywności dostojnego Severino w zakresie realizacji studiów.

Z wyrazami szacunku,
P. Domestosigos

Wystarczyło mi przypomnieć, to bym się za Pana wziął.
Odpowiedz

(12.07.2016, 12:16:26)Seweryn I Okrutnik link napisał(a):(...) to bym się za Pana wziął.

Brzmi groźnie ;D
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Odpowiedz

Naukowo, jako docent oczywiście. Bądźmy łagodni. Smile
Odpowiedz

Cytat:Guliano Giuseppe Montini

JM Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego

dr hab. Ksawery biskup van Berden

Wasza Magnificencjo,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o potwierdzenie uzyskanych na tym uniwersytecie tytułów: dr net. z zakresu architektury - promotorem był Cesare de Medici, dr net. z zakresu historii Rotrii - promotorem był Giovanni Ganganelli, mgr net. z zakresu teologii - promotorem był Pio Maria Facibeni, a także tytułów uzyskanych na Uniwersytecie Bialeńskim zgodnie ze statutem tegoż uniwerstytetu z sierpnia 2013r. tj. tytułu prof. zw. i dr hab. z zakresu architektury i nauk politycznych.

(-) Guliano Giuseppe Montini
15.07.2016r.
[/quote]
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Odpowiedz

Szanowny Panie,
wniosek został przyjęty pod rozpatrzenie.

Cum debita reverentia,

/-/ card. X. van Berden
Odpowiedz

(12.07.2016, 12:16:26)Seweryn I Okrutnik link napisał(a):Wystarczyło mi przypomnieć, to bym się za Pana wziął.

Dostojny,

Nie było moją intencją zlekceważenie Dostojnego, ale z uwagi na to, że świat realny przyciska i do Rotrii mam czas zaglądać dość rzadko, to nie byłem pewien, czy z uwagi na odejście ze stanu duchownego i inne działania nie zrezygnował Dostojny również z pracy na Uniwersytecie Rotryjskim. Poza tym składanie prac i egzaminowanie u poszukiwanego Patriarszym nakazem infamisa byłoby trochę problematyczne, choć na studiach (realnych) miałem już kiedyś wykładowców, dotarcie do których wymagało co najmniej cudu ;-)
/-/ brat Μακαρηος 
Archimandryta Zakonu Bazylianów

GG: 57248945
Odpowiedz

Cytat:
Apostolskie Miasto Rotria, XXXI VII A.D. MMXVI
dr net. Wilhelm Jan Oranje Nassau

JM Rektor

Wasza Magnificencjo,

zwracam się z prośbą o potwierdzenie uzyskanych przeze mnie następujących tytułów naukowych:
1) dr net. z zakresu archeologii - decyzję o nadaniu tytułu podjął ówczesny Senat (na podstawie pracy Życie w Azji Zachodniej);
2) mgr. z zakresu prawa kanonicznego - promotor: kard. prof. zw. dr net. Giovanni Battista Aldobrandini (na podstawie pracy Charakterystyka Rytuału Laterańskiego).

Liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku.

(-) dr net. Wilhelm Jan Oranje-Nassau
Wilhelm Jan Orański-Nassau
[Obrazek: 32GnG.png]
Odpowiedz

(17.07.2016, 18:28:51)Petros Domestosigos link napisał(a):[quote author=Seweryn I Okrutnik link=topic=82.msg2168#msg2168 date=1468318586]
Wystarczyło mi przypomnieć, to bym się za Pana wziął.

Dostojny,

Nie było moją intencją zlekceważenie Dostojnego, ale z uwagi na to, że świat realny przyciska i do Rotrii mam czas zaglądać dość rzadko, to nie byłem pewien, czy z uwagi na odejście ze stanu duchownego i inne działania nie zrezygnował Dostojny również z pracy na Uniwersytecie Rotryjskim. Poza tym składanie prac i egzaminowanie u poszukiwanego Patriarszym nakazem infamisa byłoby trochę problematyczne, choć na studiach (realnych) miałem już kiedyś wykładowców, dotarcie do których wymagało co najmniej cudu ;-)
[/quote]

Już nie jestem infamisem. Smile
Odpowiedz

(31.07.2016, 22:44:24)Wilhelm Orański link napisał(a):
Cytat:
Apostolskie Miasto Rotria, XXXI VII A.D. MMXVI
dr net. Wilhelm Jan Oranje Nassau
[font=georgia]JM Rektor
dr hab. [b]Ksawery biskup van Berden

[i][b]Wasza Magnificencjo,
zwracam się z prośbą o potwierdzenie uzyskanych przeze mnie następujących tytułów naukowych:
1) dr net. z zakresu archeologii - decyzję o nadaniu tytułu podjął ówczesny Senat (na podstawie pracy Życie w Azji Zachodniej);
2) mgr. z zakresu prawa kanonicznego - promotor: kard. prof. zw. dr net. Giovanni Battista Aldobrandini (na podstawie pracy Charakterystyka Rytuału Laterańskiego).

Liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku.

[b](-) dr net. Wilhelm Jan Oranje-Nassau

Wasza Eminencjo,
informuję, że wniosek został przyjęty pod rozpatrzenie.

Cum debita reverentia,

/-/ X. card. van Berden
Odpowiedz

Cytat:Su Altezza Reale Carlo Lorenzo de Medici y Zep,
Granduca di Toscana

JM Rektor

Wasza Magnificencjo,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o umożliwienie mi rozpoczęcia studiów doktoranckich z teologii, jako iż zdobyłem już tytuł bakałarza wnoszę o pozwolenie mi dalszego studiowania na UR.

(-) Sua Altezza Reale Carlo Lorenzo de Medici y Zep,
28.06.2016r.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli, 
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.

Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.

[Obrazek: 2s4JK.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 Melroy van den Berg.