Liczba postów: 1782
Liczba wątków: 236
(11.07.2016, 09:42:20)Petros Domestosigos link napisał(a):Cytat:Wasza Magnificencjo,
Wnoszę o zmianę przydzielonego mi promotora z uwagi na brak jakiejkolwiek aktywności dostojnego Severino w zakresie realizacji studiów.
Z wyrazami szacunku,
P. Domestosigos
Wystarczyło mi przypomnieć, to bym się za Pana wziął.
Liczba postów: 667
Liczba wątków: 80
(12.07.2016, 12:16:26)Seweryn I Okrutnik link napisał(a):(...) to bym się za Pana wziął.
Brzmi groźnie ;D
/-/ prof. dr hab. net. Ksawery kardynał van Berden
Świętego Kościoła Rotryjskiego Kardynał Senior
Naukowo, jako docent oczywiście. Bądźmy łagodni.
Liczba postów: 140
Liczba wątków: 15
Cytat:Guliano Giuseppe Montini
JM Rektor
Uniwersytetu Rotryjskiego
dr hab. Ksawery biskup van Berden
Wasza Magnificencjo,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o potwierdzenie uzyskanych na tym uniwersytecie tytułów: dr net. z zakresu architektury - promotorem był Cesare de Medici, dr net. z zakresu historii Rotrii - promotorem był Giovanni Ganganelli, mgr net. z zakresu teologii - promotorem był Pio Maria Facibeni, a także tytułów uzyskanych na Uniwersytecie Bialeńskim zgodnie ze statutem tegoż uniwerstytetu z sierpnia 2013r. tj. tytułu prof. zw. i dr hab. z zakresu architektury i nauk politycznych.
(-) Guliano Giuseppe Montini
15.07.2016r.
[/quote]
x. prof. dr hab. net. Guliano Giuseppe Montini
Szanowny Panie,
wniosek został przyjęty pod rozpatrzenie.
Cum debita reverentia,
/-/ card. X. van Berden
Liczba postów: 125
Liczba wątków: 11
(12.07.2016, 12:16:26)Seweryn I Okrutnik link napisał(a):Wystarczyło mi przypomnieć, to bym się za Pana wziął.
Dostojny,
Nie było moją intencją zlekceważenie Dostojnego, ale z uwagi na to, że świat realny przyciska i do Rotrii mam czas zaglądać dość rzadko, to nie byłem pewien, czy z uwagi na odejście ze stanu duchownego i inne działania nie zrezygnował Dostojny również z pracy na Uniwersytecie Rotryjskim. Poza tym składanie prac i egzaminowanie u poszukiwanego Patriarszym nakazem infamisa byłoby trochę problematyczne, choć na studiach (realnych) miałem już kiedyś wykładowców, dotarcie do których wymagało co najmniej cudu ;-)
/-/ brat Μακαρηος
Archimandryta Zakonu Bazylianów
GG: 57248945
Liczba postów: 1337
Liczba wątków: 193
Cytat:Apostolskie Miasto Rotria, XXXI VII A.D. MMXVI
dr net. Wilhelm Jan Oranje Nassau
JM Rektor
Wasza Magnificencjo,
zwracam się z prośbą o potwierdzenie uzyskanych przeze mnie następujących tytułów naukowych:
1) dr net. z zakresu archeologii - decyzję o nadaniu tytułu podjął ówczesny Senat (na podstawie pracy Życie w Azji Zachodniej);
2) mgr. z zakresu prawa kanonicznego - promotor: kard. prof. zw. dr net. Giovanni Battista Aldobrandini (na podstawie pracy Charakterystyka Rytuału Laterańskiego).
Liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku.
(-) dr net. Wilhelm Jan Oranje-Nassau
Wilhelm Jan Orański-Nassau
(17.07.2016, 18:28:51)Petros Domestosigos link napisał(a):[quote author=Seweryn I Okrutnik link=topic=82.msg2168#msg2168 date=1468318586]
Wystarczyło mi przypomnieć, to bym się za Pana wziął.
Dostojny,
Nie było moją intencją zlekceważenie Dostojnego, ale z uwagi na to, że świat realny przyciska i do Rotrii mam czas zaglądać dość rzadko, to nie byłem pewien, czy z uwagi na odejście ze stanu duchownego i inne działania nie zrezygnował Dostojny również z pracy na Uniwersytecie Rotryjskim. Poza tym składanie prac i egzaminowanie u poszukiwanego Patriarszym nakazem infamisa byłoby trochę problematyczne, choć na studiach (realnych) miałem już kiedyś wykładowców, dotarcie do których wymagało co najmniej cudu ;-)
[/quote]
Już nie jestem infamisem.
(31.07.2016, 22:44:24)Wilhelm Orański link napisał(a):Cytat:Apostolskie Miasto Rotria, XXXI VII A.D. MMXVI
dr net. Wilhelm Jan Oranje Nassau
[font=georgia]JM Rektor
dr hab. [b]Ksawery biskup van Berden
[i][b]Wasza Magnificencjo,
zwracam się z prośbą o potwierdzenie uzyskanych przeze mnie następujących tytułów naukowych:
1) dr net. z zakresu archeologii - decyzję o nadaniu tytułu podjął ówczesny Senat (na podstawie pracy Życie w Azji Zachodniej);
2) mgr. z zakresu prawa kanonicznego - promotor: kard. prof. zw. dr net. Giovanni Battista Aldobrandini (na podstawie pracy Charakterystyka Rytuału Laterańskiego).
Liczę na pozytywne rozpatrzenie wniosku.
[b](-) dr net. Wilhelm Jan Oranje-Nassau
Wasza Eminencjo,
informuję, że wniosek został przyjęty pod rozpatrzenie.
Cum debita reverentia,
/-/ X. card. van Berden
Liczba postów: 891
Liczba wątków: 148
Cytat:Su Altezza Reale Carlo Lorenzo de Medici y Zep,
Granduca di Toscana
JM Rektor
Wasza Magnificencjo,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o umożliwienie mi rozpoczęcia studiów doktoranckich z teologii, jako iż zdobyłem już tytuł bakałarza wnoszę o pozwolenie mi dalszego studiowania na UR.
(-) Sua Altezza Reale Carlo Lorenzo de Medici y Zep,
28.06.2016r.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
|