Liczba postów: 989
Liczba wątków: 43
Tak sobie nie pomogą.
Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Liczba postów: 1782
Liczba wątków: 236
Po co ta zmiana forum? To jest moim zdaniem brzydkie. Tamto poprzednie zaś było perełką.
Liczba postów: 1337
Liczba wątków: 193
Mi bardziej podoba się obecne. Zmiana szablonu była zresztą planowana już od dłuższego czasu, ostatecznie jednak została połączona ze zmianą forum, gdyż wydajność poprzedniego pozostawiała wiele do życzenia. Ciągłe błędy i zniknięcia były już lekko męczące.
Wilhelm Jan Orański-Nassau
(08.12.2016, 16:16:57)Willem II napisał(a): Mi bardziej podoba się obecne. Zmiana szablonu była zresztą planowana już od dłuższego czasu, ostatecznie jednak została połączona ze zmianą forum, gdyż wydajność poprzedniego pozostawiała wiele do życzenia. Ciągłe błędy i zniknięcia były już lekko męczące.
Błędy? A fakt, że występujesz teraz jako Willem II to nie błąd? Bialenia też zmieniła forum i trudno mi się przyzwyczaić. Może z czaswm.
Liczba postów: 891
Liczba wątków: 148
Ja mam problem z logowaniem się. Tylko z komórki jestem w stanie wejść na Rotrie, komputer odrzuca mówiąc że strona nieczynna.
Jego Wielkoksiążeca i Arcykatolicka Wysokość Trup,
prof. net. Karol II Wawrzyniec kardynał de Medici i Zep
w historii: Patriarcha Leon III, król Skarlandu, Rotrii, Niderlandów, Estelli,
Wielki Książę Toskanii, książę Surmenii, RONu, margrabia Bialenii.
Obecnie: truchło w grobowej tumbie.
Czasem lepiej dopełnić aktu wiecznej śmierci, niż wiecznie umierać.
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
Co dokładnie się pojawia, jaki system i przeglądarka? Błąd dostępności strony czy też coś innego? Bo nie jestem w stanie zaradzić, gdy nie wiem, o co chodzi. U mnie problemy nie występują.
Cytat:Błędy? A fakt, że występujesz teraz jako Willem II to nie błąd? Bialenia też zmieniła forum i trudno mi się przyzwyczaić. Może z czaswm.
Jest komunikat, że nie udało się przenieść nazw w trakcie konwersji bazy. Każdy profil na starym forum miał dwie nazwy użytkownika - jedną wyświetlaną przy postach i drugą, która była gdzieś w profilu - i tylko te drugie się przeniosły.
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Dlaczego forum jest polsko-angielskie. Nie może być albo polskie, albo angielskie w całości?
Liczba postów: 989
Liczba wątków: 43
Mnie to wsio ryba.
Maurycy Wilhelm Jerzy książę kardynał Orański-Nassau
Arcybiskup Jerozolimy
Doża Wenecji
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 3
(08.12.2016, 19:50:10)Severino Castiglioni-Faradobus napisał(a): Dlaczego forum jest polsko-angielskie. Nie może być albo polskie, albo angielskie w całości?
Może być, tylko muszę przetłumaczyć to, co nie jest przetłumaczone. Najpierw była instalowana angielska wersja forum, potem tłumaczenie, potem szablon (angielski) - moim zdaniem niewiele jest do tłumaczenia, i mogę to sprawdzić w weekend.
administrator forum Państwa Kościelnego Rotria
Liczba postów: 1337
Liczba wątków: 193
(08.12.2016, 17:14:01)Severino Castiglioni-Faradobus napisał(a): (08.12.2016, 16:16:57)Willem II napisał(a): Mi bardziej podoba się obecne. Zmiana szablonu była zresztą planowana już od dłuższego czasu, ostatecznie jednak została połączona ze zmianą forum, gdyż wydajność poprzedniego pozostawiała wiele do życzenia. Ciągłe błędy i zniknięcia były już lekko męczące.
Błędy? A fakt, że występujesz teraz jako Willem II to nie błąd? Bialenia też zmieniła forum i trudno mi się przyzwyczaić. Może z czaswm.
Wolę błąd nicku, który można zmienić, niż wyłączone forum przez pół dnia z przyczyn niewiadomych. I nie martw się, z czasem się przyzwyczaisz
Jeśli u kogoś występują jakieś problemy, to można pisać do mnie (GG: 53381222) lub Orjona.
Wilhelm Jan Orański-Nassau